Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
- mešajo se občutki veselega pričakovanja in strahu...

2 tedna pred rokom, sem bla že 3 tedne pred tem skoraj na poti v porodnišnico iz istega razloga. No po kakšnih 2 urah so me zbudili blagi popadki, če bi pridno počivala, kot se za tako uro (2 zjutraj) spodobi bi se vse umirilo, no jaz sem se šla po luknjasti cesti peljat v porodnišnico, tam so me še malo poslal hodit in mi potem predrli mehur, ker ne oni ne jaz nismo bili zadovoljni z polžjim odvijanjem zadev so mi potem dali umetne popadke in mi priznali eno uro matranja. Rodila sem pa malo pred pol eno.
, potem me moj že kliče, da prihajata njegova mama in svak.
in ob 10.59 sva z dragim imela v rokah najinega sineka.
, tam so pa ugotovili da nemoremo več čakati ker je bila plodovnica mlečna in jo je bilo le še za vzorec. Torej so mi v torek (15 dni po prvem PDP-ju) dali umetne popadke kljub temu da sem bila še totalno zaprta saj se je mudilo tamalga spravit na svet, ker se mu notri ni dobro godilo.
Upam, da bo tudi v drugo podobno.
.