|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na morje s trimesečnikom
26.1.2011 7:46:40   
zita
Avgusta nameravamo na morje, imamo 5 letnika, pa takrat bo že en trimesečnik. Ko smo s prvim sinom šli na morje je bil star že 10 mesecev, ta drugi bo pa mlajši.

A kdo pozna v Istri kakšen primeren aartma, mogoče penzion s hrano?

Hvala za vašo pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na morje s trimesečnikom
26.1.2011 8:23:37   
PinaNina
Našega smo do 4 meseca pelajli na 5 sejmov in prevozil se je čez 5.000 km. Celo karte smo za sejem dobili zastonj od ena očka, ki jih je dobil od firme brezplačno. Pa nismo imeli nobene komplikacije. Ker je večino dneva prespal. Doma tako kot na poti.

Otroci so veliko bolj prilagodljivi kot mi. Ravno na vročem soncu ga ni treba imeti. Ponujat mu dodatno pijačo (vodo- nesladkan čaj) poleg dojenja. Ne preveč oblačt. Zavarovanje imaš uredejeno. Greš lahko tudi bolj dol po Hrvaški. Saj tudi sami imajo otroke in v primeru problemov morajo do zdravnika. Smo že skakali po Dubravniku pri zdravnikih in so bili korektni, prijazni, še opravičevali so se k smo čakali na enem oddelku, ker so šele po vrnitvi na oddelek opazili, da sem noseča. Pa je bil sin na obravnavi ne jaz.

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: na morje s trimesečnikom
26.1.2011 8:32:08   
kristinaj
pa s takim malim je najlažje, je in spi :))))), jaz nisem dojila, če pa, si na konju.. vse je tvoje :=)))

v istri pa ne poznam nič podobnega...

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: na morje s trimesečnikom
26.1.2011 9:25:52   
pajkica
Vedno se nasmejim, ko kdo reče, da taki samo jejo in spijo user posted image  No, naši pa niso bili taki. Prvi je imel krče in je prve tri mesece več jokal kot spal, potem se je začelo umirjati, drugi pa je imel želodčni refluks in od 1,5 meseca do 4 meseca, ko sva začela z GH smo imeli same težave s hranjenjem. Ni hotel ne po flaški, ne pri meni, so bili dnevi, ko smo ga hranili z žličko (z mlekom seveda), da je sploh kaj pojedel.

Tako da jaz si ravno ne predstavljam s takim okrog hodit. Naš drugi je rojen konec maja, pa sem tudi mislila kako bomo celo poletje okrog, pa na koncu nismo šli prav nikamor, ker je spal po pol ure naenkrat, ostalo pa jokal več ali manj in se nosil.

Če pa je otrok priden in je res tak, da samo je in spi user posted image  pa seveda ne vidim ovire, da greš z njim kam.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: na morje s trimesečnikom
26.1.2011 10:31:01   
kristinaj
ojej pajkica...
prvič sva šle na morje ko je imela 1,5m za 14 dni k mojemu v zadar, tam je delal, nato pa ko je imela 3m sva šle za celo poletje 2m, . ooo je bilo lepo, mala je jedla in spala. zjutraj ob 6 sem jo nahranila in smo zadremale do 8, 9 ure. potem sva spet jedle, v voziček in po obali do kafiča, da sem šla na kavico, ona je itak spala, če ni pa ni bila zahtevna in se je zamotila s senčnikom, z listki na drevesu itd... potem nazaj, spet hrana spanje, kopanje, počakale sva mojega da je prišel in zvečer spet ven.. najlepše pa je bilo zvečer, ker smo imeli dosti poslovnih večerjih.. mali smo dali za jest in smo šli kar peš z vozičkom v bližnjo restavracijo.. mi smo jedli in pili, ona je spala :=))), ko smo prišli domov je še 1x v spanju pojedla in je bil mir do jutra...superca je blo, voziček je naredil enih kilometrov,..

pa z jahto smo na ist šli, ko je imela 4m, nobenega problema, nobenega dela, le škoda je ta, da nisem dojila in je blo s tem malo matranja in pripravljanja in nošenja...

dostikrat obujam spomine na ta čas......

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: na morje s trimesečnikom
27.1.2011 11:40:42   
zita
hvala za vse nasvete, namige.. sam nobeden pa ne napiše kaknega lepega primernega kraja ob morju, s senco v istri :-(

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: na morje s trimesečnikom
1.2.2011 22:16:35   
scarlett_
We are sorry .. user posted image user posted image user posted image
Midva sva bila z 2,5 mesečnico na Krku, v Malinski. Mislim, da je tam samo en hotel, pa ful apartmajev .. poglej si na kaki spletni strani, kjer je cel otrok predstavljen. Plaža je bila sicer bolj tako tako, ampak je bilo itak že hladneje, tako da nismo bili toliko na plaži, smo pa prevozili cel otrok in pogledali vse kraje, pa ogromno sva prevozičkala. Poleg tega nama je šele na morju začela normalno jest, prej smo se namatrali za vsak požirek. Za nas je bilo fenomenalno!!

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kam na družinski izlet?
Bi radi konec tedna oziroma prost dan izkoristili za družinsko potepanje, pa ste brez ideje, kam bi šli? Zbrali smo neka...
Družinski kolesarski izlet: koristni napotki
Kam se podati na poldnevni ali enodnevni družinski izlet? Kolesarjenje po bližnjih hribih ali urejenih poteh je odlična ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?