|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločba o usmerjanju - disleksija
19.9.2008 11:20:56   
tina a
Rahlo sem že obupala. Že eno leto čakava na odločbo o usmerjanju. In je še do danes ni. Sem klicala na Zavod RS za šolstvo pa mi niso dali nobene konkretne informacije. Čakajo, da se sestane komisija. Kdaj pa bo to pa nimajo pojma. Saj štekam, da imajo vsi službe in da se ne morejo non stop sestajat, ampak da se pa v enem letu niso mogli sestat in izdat odločbe ... mi je pa precej mimo.

Hvala bogu, da mu v šoli kljub temu, da odločbe še nimamo že nudijo ustrezno pomoč. In da ne komplicirajo. Niso ne lansko leto in ne sedaj. Ampak vseeno bi bilo fajn, da bi imela en papir s katerim bi lahko mal pomahala.

Mah saj vem ... najvažnejše je, da imamo pomoč in da sin dobesedno blesti v šoli. Res je priden.


In ko sem že pri temi - disleksija. Ali ima katera slučajno barvno bralno ravnilo? Jaz sem ga že iskala pa ga ne dobim. Če ga katera ima lepooooooo prosim za info kje ste ga staknile.



_____________________________

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločba o usmerjanju - disleksija
19.9.2008 20:50:46   
super lolo
Bralna ravnila dobite pri gospe Meti Bizjak Eržen na spletni strani http://www.avevita.si/


_____________________________

Cogito ergo sum!

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: odločba o usmerjanju - disleksija
19.9.2008 23:43:33   
Kerensa*
Pri nas je enako. Od začetka LANSKEGA šolskega leta, torej od takrat, ko je moj sin začel obiskovati 5. razred, čakamo na podaljšano odločbo, z dodatkom za disleksijo, pa je še nismo dobili. Ampak po nasvetu specialne pedagoginje nočemo nič forsirati, saj se je v času od veljavnosti prejšnje spremenil zakon in to tako, da se maximalnih 5 ur zmanjša na največ 3 ure. Mojega sina pa v šoli do prejetja nove odločbe obravnavajo še po stari, torej je za 2 uri tedensko na boljšem. In upamo, da odločbe ne bo še 4 leta, do konca OŠ. user posted image

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?