|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plačilo komunalnega PRIKLJUČKA! 1.12.2008 14:03:56
|
|
|
|
Dadi
|
Pojma nimam..midva sva plačala samo komunalni prispevek. Priključek itak sam narediš oz. ti ga naredi gradbinec. Če jaz to prav mislim.
|
|
|
RE: plačilo komunalnega PRIKLJUČKA! 1.12.2008 14:04:45
|
|
|
|
HuAnita
|
Ja, žal je tako tudi pri nas. Komaj čakam, da dobiš ne ta nepričaokvan in nepredviden strošek!
|
|
|
|
|
|
RE: plačilo komunalnega PRIKLJUČKA! 1.12.2008 15:53:10
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi sva plačala komunalni prispevek, S plačilom komunalnega prispevka (sploh če je 2.000€) plačaš samo za souporabo tistega, kar je že narejeno - asfalt v vasi, luči, pločnik,... Včasih se občina odloči in iz komunalnih prispevkov kaj vloži v tisti del občine, kjer se gradi (vendar ne med gradnjo da ves asfalt kamioni in bagri uničijo, temveč po gradnji). Včasih pa je komunalni prispevek 35.000€. Takrat vključuje še bodoče pločnike, igrišča, razsvetljavo, cesto..... Mislim, da je bolje plačati 2.000€ in sam potegniti elektriko in vodo in še plačati priklop, kot pa plačati 35.000€ in potem še čakati, da ti to napeljejo na parcelo - kaj misliš?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.