|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet
7.2.2007 13:06:26   
tinca35
Imam sina, ki obiskuje 4/9. Problem pa je ta, da zadnja dva mesec  ne upošteva razrednih pravil. Se začne sprehajat po razredu, se postavlja učiteljici po robu ter ji včasih tudi odgovarja. S sošolci se  dobro razume razen z eno punco se kar pogosto kregata in zmerjata. Drugače v prvi redovalni je bil odličen. Z drugimi otroci izven šole pa je vse vredu. Poskusili smo z prepovedmi.Pogovarili smo se z njim pa obljubi,da se bo trudil bit boljši.Enkrat,ko se je neprimerno obnašal se je naslednji dan sam opravičil učiteljici. Mogoče štirinajst dni je bilo vse ok. Pa se začne znova neprimirno obnašati. Svetujte mi prosim, kaj lahko še storimo.
Enostavno nevem kaj naj še storim

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za nasvet
7.2.2007 13:17:18   
polma
A se je kaj konkretno spremenilo v njegovem življenju? Hecno se mi zdi, da bi kar sam od sebe začel. Ponavadi do spremembe obnašaqnja pride zarad kakih drugih sprememb. Jaz ma hčerko v 4/9, pa imajo v razredu "konstantne razgrajače". Kaj pa če ga je kak sošolec tako vznemiril, da se postavlja opred njim. a je kaj takega, pomisli.


(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim za nasvet
7.2.2007 13:23:53   
polma
ja, še to- lahko da ga tudi učiteljica ne upošteva ali kaj takega. Po pogovoru s prijateljem, ki je učitelj ti lahko povem, da učitelji tiste otroke, katere starši maksimalno branijo in zagovarjajo, pustijo bolj pri m iru. V smisli. pusti tega, ima zoprne starše. res, da on uči na gimnaziji, pa vseeno. Pri nas dva starša delata hudo napako. Vedno se pred učiteljico na govorilnih pričkata zaradi malega in zato se temu primerno tudi učiteljica nič kaj dosti ne ženira nadreti ga pred vdemi. In on hodi naokoli, se dere med poukom...
Žal, to je vse kar ti lahko rečem. upam, da se ne bo učiteljici zameril!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim za nasvet
7.2.2007 14:25:50   
tinca35
Nič posebnega se ni zgodilo v njegovem življenju.Samo on rad vsakega novega rad previri, do kje lahko gre. Njegova razredničarka je dobra duša pomoje še preveč popustljiva. Mislim, da mu je enparkrat pogledala skozi prste in on to izkorišča. Pri agleščini imajo drugo učiteljico, ki je mlada pri njej je pa vse ok. Je poskušal na začetku malo po svoje pa mu je takoj povedala kako in kaj. Pri njej je priden.
Včeraj sem bila na pogovornih pa sva se z učiteljico menile kako to ustaviti.Dogovorile smo se,da mu bo postavila stroge meje. Jaz ga res ne preveč zagovarjam, ko vem da ni vredu kar počne.  Je pa res, da ga ena punca stalno iziva on se pa potem krega z njo. Ona pa teče k učiteljici se potožit. Moj pa noče. Pravi,da ne bo tožaril.Se prav malo bojim kaj bo prinesel današnji šolski dan.    

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prosim za nasvet
7.2.2007 15:21:54   
polma
Ja, saj vsak otrok ima svoje štose. Sploh pravijo, da je 4/9 prva taka huda preizkušnja-tako za starše kot otroke, 5. in 6. razred je menda mir, potem pa zadnja znamenita triada spet vse pobrka. eni majo učne, drugi pa vedenjske težave-vsak otrok reagira na svoj način.
Če nisi še nič brala o indigo otrocih, se malo pozanimaj. Veliko tega je na netu, prevedene so tudi knjige. Tudi če ne boš malega nikjer prepoznala, je veliko primerov "nove vzgoje" - oziroma novega pristopa k tej " novi generaciji".
Izkušnje staršev, ki imajo indigo otroke so vsekakor zanimive in uporabne za vse nas. Meni je pomagalo.

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?