|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeča pesa
18.7.2007 21:12:41   
iva01
letos mi je ful ratala in je ne moremo sproti pojest, a ma kera dober recept za vlaganje, oziroma postopek.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeča pesa
18.7.2007 21:20:16   
Anonimen
Jaz jo danes vlagam user posted image

Rdečo peso pobereš, vendar paziš, da jo na vrhu preveč ne odrežeš, ker potem pri kuhanju izteče sok.
Peso dobro operem, dam kuhati.Pustim jo vreti od 30-40 minut, odvisno koliko je stara.Skuhano še toplo olupim, ker hladna se težje lupi.Pustim jo čisto ohladiti, da se lepo riba, ker če je topla razpada.Ko jo ribam, med plasti dodajam kumino.Skuham kis.Na 1 l kisa-2l in pol vode, velika žlica in pol soli, ter 1 žlica sladkorja.Peso naložim v kozarce in zalijem s kisom.Ko so kozarci polni jih postavim v posodo, kjer jo pasteriziram 20 minut na 180 stopinj.Vroče kozarce zavijem v deko in pustim, da se počasi ohlajajo.Spravim na temno mesto.
Rdečo peso moraš pasterizirati, ker se rada pokvari.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rdeča pesa
19.7.2007 7:16:43   
Saša27
No jaz pa peso potrgam, tako kot pravi Nežna, jo skuham in jo pustim ohladiti kar v vodi od kuhanja. Hladno olupim, naribam ali narežem, dam v vrečke in v zamrzovalnik. Ko si jo pozimi zaželimo, jo večer prej vzamem iz zamrzovalnika, odtalim in naredim kot svežo solato. Sok ki odteče od zamrzovanja ne odcedim stran. Nam je ta pesa zelo všeč, kajti tista vložena je za naš okus preveč kisla, če pa daš manj kisa se pa pokvari.

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rdeča pesa
19.7.2007 11:07:28   
poliloni
Pri nas smo jo prej tudi vlagali, a odkar je en družinski član več smo preklopili na zamrznjeno, saj ni kisla in jo ima veliko raje!user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?