|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sušilni stroj
22.10.2005 12:41:01   
huda
kaj vse sušite v sušilcu?
a upoštevate oznake na oblačilih in ne sušite npr. tistih kavbojk, majčk, hlač,.... za katere piše, da jih ne smemo sušit v sušilcu???

kakšne so lahkp posledice, če ne upoštevam nasvetov za sušenje in npr. dam suši hlače za katere piše, da se ne smejo sušiti v sušilcu???

lep sončen pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 12:44:36   
rainbow
Halo!

To mene tudi zanima, jaz sušim samo brisače in belo, tj spodnje perilo, in plenice

mogoče se skrči, če je temperatura previsoka

lpuser posted image

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 12:50:19   
Dejča
Jaz sušim skoraj vse, razen najbolj občutljivih stvari. Včasih se kakšna cotka skrči in sem jezna sama nase, a me ne izuči. Večina oblačil dobro prenese sušilec.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 13:13:47   
Anonimen
Sušim v sušilcu vse bombažne zadeve (brisače, pižame, posteljnino, trenirke, nogavice, spodnje perilo...), kratke poletne majčke, bombažne puloverje,... tudi kavbojke, razen če vsebujejo veliko elastina.
Sicer vseeno malo počekiram nalepke ampak načeloma notri zmečem večino stvari, še posebej če so bile oprane že večkrat in niso več tako občutljive. Ne sušim stvari, ki vsebujejo veliko elastina, kakšne viskoze ali poliestra, da se ne bi kaj stopilo in seveda volne. Ni mi pa še uspelo skčiti nobene stvari, čeprav je moja mami enkrat sušila eno mojo majčko in je z velikosti 38 postala primerna za 4-letnega otrokauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 14:18:32   
coca
Jaz sem kupila oblačilca za malega v enem diskontu v Avstriji in povsod je prepovedano sušenje v sušilcu, ampak ker niso bila draga in ker se mi zdi ful zamudno jih sušiti na radiatorjih in potem likati (kar v sušilcu ni potrebno) sem tvegala in jih vrgal v sušilca in se ni nič kaj hudega zgodili. Računat morš da se mogoče malce skrčijo in da tiste majčke, ki imajo nalimano slikico pa res niso primerne da jih daš sušit, sicer pa nobene škode. Se mi pa zdi tale roba iz H&M zelo fajn, ker se vse lahko pere na 60 st. in še vse se sme v sušilcu sušit. Potem so pa tako lepo mehka oblačila in jih samo še poravnaš. Res pa je da kašne svile, volne in elastana pa ne prakticiraj v sušilcu. 

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 16:11:38   
frutka_
Večina stavri ima prepoved sušenja v sušilnem ampak jaz kljub temu fliknem noter in v glavnem ni problema. Zna se pa zgoditi, da kakšna kratka majčka, ki je ravno prava, ne bo več ista ampak majčkeno manjša.
Aja, jaz sem opazila, da veliko stvari po sušenju v sušilcu postane malo "muckastih"...ne v smislu, da se delajo gor "mucke" ampak enostavno tkanina ne zgleda več enako.

Sušim skoraj vse od brisač, sp. gat do pleničk, posteljnine,...prav fina zadeva tale sušilec pa še perilo je potem takooo mehko.

(odgovor članu coca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 18:45:40   
NinaŠ
Prav čist vse fliknem notri in do sedaj še nisem imela kakih težav (mogoče se je kaka majčka malo skrčila). Bunde ipd. dam na nižjo temperaturo (sintetika, občutljivo), vse ostalo sušim kar na bombaž (tud jakne iz velurja).

LP



(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 19:16:45   
ursk@
Delam isto kot Nina, ne kompliciram.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 22:04:22   
superfly
Vse, razen zelo občutljivih tkanin in plenic, ker jih sušilc "skupi potegne"

lps

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: sušilni stroj
22.10.2005 23:45:40   
KODA
Ampak meni pa sušilni stroj ni všeč(trenutno).Mogoče bom v bodoče mišljenje spremenila.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu superfly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?