|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašča--živ hudič
14.11.2008 9:43:40   
anna20
pozdravljene!

s fantom sva pri njih doma v zgornjem nadstropju uštimala stanivanje,kjer je še od fanta brat vendar to me ne moti,decembra pričakujeva tudi prvegauser posted image . problem pa nastane s taščo,ki me na moč sovraži, kadar ima priložnost fanta nahujska proti meni oz. se prow dere na njega,ker sem še študentka in nimam svojega prihodka,jo to zelo moti in mu pravi da ne sme vsega kupit da samo nujne stvari,da me ne sme poslušat, da se me boji, da nej pride dol k njej jest  itd...pa ji lepo pove da nej da mir pa nej mu neha filozofirat,poj je par dni mir potem pa spet...večkrat me je že spravila v jok, sicer sem pri fantu šele 2 meseca,ki sta bila res zelo stresna zame,in bi najraj spakirala in šla domov, skrbi me da nebi s tem škodovala user posted image . strah me je tudi kako bo po porodu. Včasih si želim da bi ji jih nazaj napela pa kar okamenim ko vidm njen grd pogled pa še ta njen nadležen glas,da potem ne morem nič rečt.user posted image  kaj naj storim ker tega preprosto ne prenesem večuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 9:45:31   
Mišni
strah me je tudi kako bo po porodu


Še veliko, veliko slabše. Moja prognoza.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 9:48:23   
Splet.Ka
Čim prej se preselita. In tvojemu dragemu daj vedeti, kdo je/bo po novem moral biti njegova prioriteta.

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 9:48:54   
muha1
To pa ni nič kaj dobrega. Ja in po porodu bo še slabše user posted image . Če imata možnost , spakirajta drugam! Ni vredno tvojih živčkov!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:04:48   
Anonimen
user posted image  Se morm nasmejat naslovu, čeprav situacija ni smešna!

A kaj bo? Nič, ti boš na porodniški, vsaj na začetku skoz doma, če je ona v penziji bo tudi ona skoz doma.
Solila ti bo pamet kako morš otroka držat pa kako dojit pa kako oblečt itd.

Sicer sem jest svoji takoj rekla, da ne slišim več "mamica te ne mara" pa čeprav je tamal star šele 5 mesecev. Bomo pač varuško najel če ga misle srat. Jest je za vsako ceno ne rabim.

Kar se tvojga študija tiče se nima smisla obešat na to. Najbolj plemenito ji boš dokazala nasprotno ko doštudiraš, dobiš eno super službo in se z družinico odselite.


(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:24:21   
ronja
Postavi se zase zdaj, ker se sicer tudi za user posted image ne boš mogla in to te bo razjedalo do kosti! Nima se nobene pravice grdo obnašat do tebe! Saj ji nisi nič hudega naredila, ne? (razen, da si ji speljala njenega moškegauser posted image - ampak to je njen problem, ne tvoj, vajin odnos je naraven, njen pa ne...) Tvoj dragi naj ji pove, ampak resno in zelo zelo odločno, da se tako ne sme obnašat, ali pa bosta pri priči spokala. Kam? magari v najeto stanovanje, tudi z eno plačo se da nekak prit skozi, ne glih najbolj komot, ampak vsekakor lažje kot pa takole živce zgubljat... Vedet mora, da se ne sme obnašat čisto kakor ji paše, ker si ti tudi bitje, ki ga ima njen sin pač rad in to tako je in ne misli bit drugače.
Navadno punce vidimo, kako se naši dragi trudijo, pa se postavijo za nas, ampak ne vidimo, da se ne dovolj ostro. Ker ni dovolj, da ji samo pove. Mora ji povedat tako, da ona to sliši! To je njegova dolžnost, če hoče bit s teboj, če hoče, da bosta imela srečne otroke (ker nesrečna mama ima zelo težko srečne otroke... boš videla, da se bo user posted image jokal, ko boš ti živčna, pa če ti bo prav ali pa ne - majo svoje senzorje... zato se splača že prej zrihtat.) Tvoj dragi naj zagrozi mami, da takole ne gre, da naj se umiri in da nikoli več ne sme nič čez tebe rečt. Zelo ostro in zelo direktno, ker itak nočejo slišat, kar jim ne paše...

PS: moja tašča je živ angelček, vse bi dala, vse bi nam naredila in me ima rada, nikoli ni nič čez mene rekla, vsaj ne da bi jaz vedela, ampak ji je tudi treba povedat, kje so meje, ker so pač nekateri ljudje taki, da si jih sami ne postavijo (recimo, da je najin otrok najin, ne njen...) Dokler sem vse potrpežljivo prenašala je bilo vedno hujše! Ne, ni šlo na boljše! Stvari v vesolju težijo k neredu, če ne vlagamo energije v red, zakon fizike, nimaš kajuser posted image ... Tako da treba je veliko energije, da spraviš en planet na svoje mestouser posted image .


< Sporočilo je popravil ronja -- 14.11.2008 10:26:39 >

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:26:41   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: anna20

pozdravljene!

s fantom sva pri njih doma v zgornjem nadstropju uštimala stanivanje,

se me boji, da nej pride dol k njej jest  itd...


Evo,taprvi stavek je največja napaka,žaluser posted image

Če bo k njej hodil jest se bo zgodil primer iz naše vasi,punca je enostavno odšla stran od moža,ker je mati -tašča prevladovala v življenju.Imela je pa 2 otroka in sedaj,ko je sama je najbolj srečna!

Zakaj sem dala ta primer?Ker na tak način ne bo šlo,z pogovori tudi ne,samo trpeli boste vsi skupaj,dokler ne boste odšli od tam,pa četudi v najemuser posted image
Držim pesti!

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:31:39   
blaža
strah me je tudi kako bo po porodu


Še veliko, veliko slabše. Moja prognoza.



točno tako! Imaš mogoče možnost, da bi šli vsi skupaj k tvojim? Al pa v podnajem, če ti starši lahko kako pomagajo. tvoje tašče se je treba rešituser posted image . upam samo, da tvoj fant ni mamin sinko, ki pol ..., ne bo šlo. pa ne it sam k staršem, če se da pojdita oba. pa naj se tvoj dragi postavi pošteno po robu mami.

Upam, da se bo uredilo!user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:35:47   
Najaa
Po porodu bo žal res veliko slabše. Ne bo se vtikovala samo vate ali vaju, ampak še v otroka... uh, na tvojem mestu bi nekako šla stran. Ali h tvojim ali če imata dovolj prihodkov za najemniško stanovanje.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:41:35   
MAŠKA
. kaj naj storim ker tega preprosto ne prenesem več


Čimprej stran!

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:51:11   
Leela
Jaz imam občutek, da te ima tvoja tašča za eno smrklo in misli, da bo s tabo pometala kakor bo hotela.

sem imela primer s sosedo. Imeli smo skupni prostor za sušit perilo in ona je tisto moje stojalo premikala, zlagala, non stop. Druge je na miru pustila. Sem bila ravnotako študentka. Uglavnem ni se znala lepo zment z mano, je pametovala, potem mi je pa film počil. In od takrat me je pustila na miru. Upala si je samo zato, ker sem bila mlada in mladi naj bi spoštovali starejše.

Nasvet: povej ji svoje, čimprej, postavi se zase, ne v sebi kuhat, ker boš znorela. Ti si z njenim sinom in ne z njo, če je tisto stanovanje namenila sinu potem naj te pusti na miru. Ponavadi taki ljudje, ko se postaviš zase postanejo bolj normalni. V najslabšem primeru greš lahko domov.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:55:15   
bskrle
Če se fant ne bo postavil zate, bo katastrofa.
A bodoče tašče nisi poznala vnaprej?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:56:15   
bskrle
Verjetno nista poročena in potem te zagotovo nima za resno. Vem,da je tako mišljenje staromodno, ampak ti si zanjo le smrklja

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 10:58:00   
Felicity
zmeraj eno in isto, pa zakaj greste živet k tašči, saj jih je že toliko šlo skozi, in redki so, zelo redki, ki se razumejo. a se nič ne naučite iz napak drugih?

a res ni druge šanse, kot da živiš tam? Praviš da bi šla domov k tebi? JE možnost, se da? Torej pojdi in hitro!
Brez veze si je tako uničevat življenje, če je tašča sitnoba, čimprej stran, potem ko bo enkrat user posted image bo še hujš, boš vse delala narobe, nič ji ne bo prav, vedno bo hodila gor, ... in ti boš samo še bolj nesrečna ...

pojdi čimprej od tam in srečno!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 11:06:18   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Če se fant ne bo postavil zate, bo katastrofa.
A bodoče tašče nisi poznala vnaprej?



jaz pa mislim, da se mora kar sama. Ona dva se bosta po svoje zmenila, spremenilo pa vprašanje če se bo kaj. Bi se moral res orenk skregat z njo, samo potem bi bil apa spet snaha kriva...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 11:15:32   
malabela
meni se pa zdi ravno takrat ko bo user posted image , boš imela vse vajeti v rokah ti !
Zakaj, ker najbolj boli tašče to, da jim ne pustiš njihovega vnučka v roke in takrat bo vsa sladka in osladna, ko bo videla tisto malo ščene,... takrat se mi zdi da smo ženske najmočnejše in se lahko zoperstavimo za svojega otroka in dostojanstvo :) Težko se je pa danes kar nekam odselit in rečt jaz pa že ne bom špri tašči, .... ja kam bom pa šla????

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 12:04:46   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: malabela

meni se pa zdi ravno takrat ko bo user posted image , boš imela vse vajeti v rokah ti !
Zakaj, ker najbolj boli tašče to, da jim ne pustiš njihovega vnučka v roke in takrat bo vsa sladka in osladna, ko bo videla tisto malo ščene,... takrat se mi zdi da smo ženske najmočnejše in se lahko zoperstavimo za svojega otroka in dostojanstvo :) Težko se je pa danes kar nekam odselit in rečt jaz pa že ne bom špri tašči, .... ja kam bom pa šla????



Domov ne? Saj je napisala že zgoraj da bi šla domov.
In se ne strinjam s tabo, poglej malo po temi, kaj delajo tašče, potem ko pride user posted image , tukaj gor je veliko takih primerov.

(odgovor članu malabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 12:09:00   
Čriček
Seveda se strinjam z drugimi,če imaš možnost pojdi domov ,ko bo dojenček ne verjamem,da bo bolje.user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 12:25:08   
kamilija
Pojdi domov! Ne vem, kako lahko to prenašaš,da se takole obnaša. Samo škoduje tebi in tvojemu user posted image .
Fant bi se pa tudi lahko zate postavil. Čimprej stran!

(odgovor članu Čriček)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 12:27:13   
malabela
ne vem, no od vsakega posameznika odvisno kako se zoperstavi. Če greš domov k svojim, potem verjetno partner ne more s tabo, ker ni dovolj prostora, oz. po vsej verjetnosti doma nimajo urejenega stanovanja za družino. Vem, da so tašče hudič in ravno zato govorim iz svojih izkušenj, ker sem bila tudi jaz enkrat smrklja zanjo in nisem bila dovolj dobra za njenega sinka,...
Dokler jim nisem pokazala jezika in sebi in njim dala vedet, da sem zelo pomembna v vsej tej zgodbi in da se bodo morali vsi lepo potrudit okoli mene, če bo hotela imet kaj od svojega mlajšega sinčka in vnučka. Ko jim enkrat pokažeš iz kakšnega testa si, se takoj spremeni. Vedet je treba, da si močnejša od nje in da imaš večjo moč nad njenim sinom kot ona. Kar pomeni da te ne prizadane njena zloba, ker taka pač je,... samo da ji daš vedeti, da si močna in da je ne potrebuješ niti ti niti njen sin.
in točno vem, kako ti zapre usta s kakšno izjavo , ki je nisi vajena in sploh ne znaš odreagirat v tistem momentu, pravzaprav ti sploh ni treba nič odreagirat, lahko samo ustabneš in greš, vso pravico imaš da premisliš o njenjih besedah in ji kasneje poveš, da se ne more tako obnašat da si itak noseča z njenim sinom iin če želi svojemu dragemu sinčkiu kaj sreče, naj se ne zajebava s tabo,.... Ne smemo se pustit! Kdo je ona, da nam bo težila,...
Ne vem to so skoki šez ovire v življenju,  če se imata rada  s partnerjem, potem tukaj ne sme biti motečih faktorjev, če komu to ni vščeč je to njegov problem in naj si ga reši sam. Zase veš, da si normalna in da si želiš normalnega življenja, kjer te ne brigajo problemi drugih. Saj je težko ampak vse je v naših glavah!!!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 12:35:30   
kamilija
[
ne vem, no od vsakega posameznika odvisno kako se zoperstavi. Če greš domov k svojim, potem verjetno partner ne more s tabo, ker ni dovolj prostora, oz. po vsej verjetnosti doma nimajo urejenega stanovanja za družino. Vem, da so tašče hudič in ravno zato govorim iz svojih izkušenj, ker sem bila tudi jaz enkrat smrklja zanjo in nisem bila dovolj dobra za njenega sinka,...
Dokler jim nisem pokazala jezika in sebi in njim dala vedet, da sem zelo pomembna v vsej tej zgodbi in da se bodo morali vsi lepo potrudit okoli mene, če bo hotela imet kaj od svojega mlajšega sinčka in vnučka. Ko jim enkrat pokažeš iz kakšnega testa si, se takoj spremeni. Vedet je treba, da si močnejša od nje in da imaš večjo moč nad njenim sinom kot ona. Kar pomeni da te ne prizadane njena zloba, ker taka pač je,... samo da ji daš vedeti, da si močna in da je ne potrebuješ niti ti niti njen sin.
in točno vem, kako ti zapre usta s kakšno izjavo , ki je nisi vajena in sploh ne znaš odreagirat v tistem momentu, pravzaprav ti sploh ni treba nič odreagirat, lahko samo ustabneš in greš, vso pravico imaš da premisliš o njenjih besedah in ji kasneje poveš, da se ne more tako obnašat da si itak noseča z njenim sinom iin če želi svojemu dragemu sinčkiu kaj sreče, naj se ne zajebava s tabo,.... Ne smemo se pustit! Kdo je ona, da nam bo težila,...
Ne vem to so skoki šez ovire v življenju,  če se imata rada  s partnerjem, potem tukaj ne sme biti motečih faktorjev, če komu to ni vščeč je to njegov problem in naj si ga reši sam. Zase veš, da si normalna in da si želiš normalnega življenja, kjer te ne brigajo problemi drugih. Saj je težko ampak vse je v naših glavah!!!!

[/quote]


user posted image user posted image user posted image . Tako ja, daj ji vedeti, da si ti veliko bolj pomembna kakor ona.

(odgovor članu malabela)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 12:52:53   
mlinar
Kot si že zapisala v naslovu tašča živ user posted image  

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 13:00:01   
čipka
strah me je tudi kako bo po porodu



Še veliko, veliko slabše. Moja prognoza.



tudi jaz tako mislim, ker se bo vtikala ne le vate-temveč v vajinega otroka in z vzgojo. Zato čimprej pojdita stran.

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 13:11:40   
m@j@
tudi mi smo to dali skoz!

Samo, da mene ni tako zaničevala, ker si ni upala, ji je moj takoj naredu zid. Pa niti enkrat ni šel k njej jest!
Ko je bil pa otrok pa, joj. Živce je parala do onemoglosti, dojila sem samo tri mesece, vse je vedla, vse je znala,...
zdaj smo sami. drugi otrok je cukr, sama sem ful sproščena, vse mam pod kontrolo, uživam, ko sva dopoldne sama v hiši in vem, da se mi ne more nobeden nalimat, takšen, ki ga jaz nočem. Zato, da smo sami ,plačujemo visoko ceno, toda je vredno.

Pogovori se s tvojim, midva bi šla drugače narazen slej ko prej, če ne bi tako uredila stvari.

Pogum in ne bo ti žal!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: tašča--živ hudič
14.11.2008 13:51:01   
kalbo
S takim osebkom nimaš kaj iskat. Čimprej čimdlje stran, če ti je kaj do dobrega zakona in družinske sreče. Taki zmaji znajo zagrenit življenje.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?