Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 8:21:47
|
|
|
|
caillou
|
Mi smo ji dali banano. To je tista zadevica, s katero si dojilje pomagajo med dojenjem. Drugače pa lahko v rolo zaviješ kakšen kovterček in ga postaviš pred steno.
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 8:22:22
|
|
|
|
nuala
|
Jaz sem dala k steni tak tanek jogi ( za v prenosno posteljico, v leclercxu sem ga kupila ) in ker se na sredi prepogne, sem obložila kot 90 stopinj.
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 8:37:22
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem zvila v rolo en odejo, ki je ne uporabljamo, tako, da se je stisnil k odeji, ne pa k steni.
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 8:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
moja ma en plišast povštr
|
|
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 9:22:37
|
|
|
|
Jutra
|
Kaj pa kaj takega, da bi se obesilo na steno? Včasih so dali itison, samo to je tak praholovec. Jaz bi dala kaj takega, kar je pralno
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 9:44:38
|
|
|
|
Tiamo
|
Moja kolegica ima na steni stiropor, ki ga je oblekla v blago. Potem samo zname in da blago prat..
|
|
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 10:21:48
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz sem dala k steni tak tanek jogi ( za v prenosno posteljico, v leclercxu sem ga kupila ) in ker se na sredi prepogne, sem obložila kot 90 stopinj. Tole je pa odlična ideja... Tudi pomislila nisem na kaj takega... Mi imamo zvit kouter (tak, malo bolj debel)...
|
|
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 10:25:37
|
|
|
|
Lenny
|
Najin maxi ima tanko 8mm vezano ploščo, ki sva jo tapecirala z 1cm pene in blagom.
|
|
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 10:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi gotovo steno v kaj oblekla, kaj pa vem v kaj. To, kar ima Lenny, se mi fino zdi. Sem pa prav zaradi tega izoroma v izogib temu kupila tako posteljo, ki ima ob steni stranico.
|
|
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 12:43:08
|
|
|
|
glen
|
Jaz sem pa kr z žebli zabila tisto mehko varovala ki sem ga imela okoli postlceupam da razumeš kaj mislim
|
|
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 21:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa smo kupili en tak tepih...otroški, krparo, v bistvu...ne vem, kako se mu reče, v Ikei, in ga bomo pribili na steno.
|
|
|
|
RE: tavelika postelja - kaj dati na steno? 1.10.2007 22:30:07
|
|
|
|
rija
|
jaz sem pa prejšnjič v ikei videla super idejo, ki jo bom verjetno kar uporabila pri nas doma: kouter oblečen v lepo posteljnino, zašraufan na večih mesti v steno, tak, da ga lahko snameš, zgleda pa kot tista sedžna z veliko knofov, taka alt angleška
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Ščetkanje zob.
Admin
Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati zobe?