|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testo za pohane bučke
2.7.2007 14:30:30   
LUNA06
Predlogi prosim...se mudi!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testo za pohane bučke
2.7.2007 14:40:19   
Anonimen
Če hočeš pohane, jih pač spohaš kot meso. Ne vem kako pohanje bi še lahko bilouser posted image .
drugače pa jih lahko narediš v pivskem testu in jih ocvreš, ali pa v testu brez pive. Pivsko testo pa narediš tako: Jajca, moka, pivo, sol, poper, vse skupaj zmiksaš, ap kar fajn gosto mora prit. Nato samo bučke not namakaš in jih daš v vroče olje. Pa glej da bodo bučke čist suhe, če ne se ti bo vse odlimalo. Pa olje tudi naj bo dovolj vroče, če ne se skuhajo in ne ocvrejo

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: testo za pohane bučke
2.7.2007 14:46:50   
orhideja75
jaz vedno naredim kot za meso. obvezno moka, jajčka, drobtine. mi imamo najraje take. pa zraven pire in skleda solate. super!

_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: testo za pohane bučke
2.7.2007 14:49:02   
Jessy
Moka, jajčka in drobtine!!! To je najboljše!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: testo za pohane bučke
2.7.2007 14:57:22   
LUNA06
Ja sej neki takega kot ej pivsko testo sm misnla, pa vem da obstaja tud neki s kislo smetano.Klasičen način bi predolgo trajal, mam za veliko ljudi.
Hvala!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: testo za pohane bučke
2.7.2007 14:57:58   
srki
Ja, to je najboljše.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: testo za pohane bučke
2.7.2007 15:04:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ja sej neki takega kot ej pivsko testo sm misnla, pa vem da obstaja tud neki s kislo smetano.Klasičen način bi predolgo trajal, mam za veliko ljudi.
Hvala!


še en predlog, če jih maš za velik ljudi, ne velik bučk nabast ko boš pekla, raje peči v dveh ali 3 ponvah, pa manj jih daj not. tak bodo bolj hrustljave, drgače bodo pa mehke in mokre, v glavnem zanič.
Za kislo smetano ne vem.
Lahko pa jih vseeno nekaj spaniraš. Da mam manj dela, jaz drobtine in moko dam kar na papir, da ni tolk umazane posode, pa še hitreje paniraš, ker je več površine, kot v krožniku.

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: testo za pohane bučke
2.7.2007 18:14:54   
Strawberrie Cherrie
Jaz bučke obvezno 2x paniram. So potem res hrustljave in dobre -> pa kot it je že Mišek13 predlagala, manj jih dajaj v ponev. Ker če je to dosti bučk, pa če so preveč natrpane, se dlje časa pečejo in zelo navzamejo olja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: testo za pohane bučke
2.7.2007 20:44:57   
bamby



Ko jih ocvreš, lahko takoj na vroče položiš košček sira. Ne smeš pa nalagat bučk eno na vrh drugo, ampak samo eno zraven druge.



(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?