mika
|
PDP 31.12.2006; moja odločitev - šla bom roditi 20.12 in basta, brez ugovorov!!! Za praznike bomo že trije! potem boš pa rodila na ist dan kot jaz, pred dvema letoma PDP sem imela 22.12. in sem tud rekla, da bom rodila prej , ker sem hotla, da sva za praznike doma. in smo bili vsi trije skupaj- no potem nas je bilo šest , ker sva še pri mojih starših. mama je hotela, da bi jelko okrasili prej ( v nedeljo); da bi jaz bila doma. božični večer, ko mi krasimo je bil naslednji petek. meni se ni dalo in sem ji rekla, da bova z že takrat doma. tisto nedeljo sem pojedla vse kar mi je prišlo pod roke, ker sem imela občutek, da bom v porodnišnici lačna. in res isti dan (po noči) so se začeli popadki in sva šla v porodnišnico, rodila sem v ponedeljek ob 20uri in sem bila lačna. razen žretja nisem imela nobenih posebnih priprav in sem samo čakala. aja, ponoči, ko sem hodila lulat, sem čekirala, če je na cesti poledica, ker sem imela namen rodit v SG, sem pa iz okolice MB. takrat je bila poledica nekaj dni, tisto nedeljo pa ne, tako da sva se z možem lahko mirno odpravila na pot. london-paris, prijeten preostanek pričakovanja ti želim, lahek porod in zdravega . lp, mika
|