|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo zalostno
29.7.2005 18:00:42   
LEJLA
Ze dolgo se nisem oglasila na RR ampak sedaj me pa ze cel dan in noc bega kar se je zgodilo in enostavno moram dat to ven.
Tiste, ki ste zelo obcutljive na zalostne zgodbe pa se raje ognite.

skratka vceraj dobiva s fantom telefonski klic, da naj prideva pobrat Martina iz varstva, ker je sosednja hisa POGORELA. Midva sva takoj odsla in med potjo gruntava, ce je mozno da je res cisto pogorela in katera hisa..leva ali desna in ali je mozno, da bi se ogenj razsiril tudi nat hisvo v kateri imajo varstvo.
No ko sva prisla tja je bila cesta v okolici zaprta. Otroke iz varstva pa so imeli pri gospe, ki je tudi pomocnica v varstvu in zivi na isti ulici. No najun Martin naju je bil vesel in tko...potem pa vprasam pomocnico kaj se je zgodilo...in mi pove zelo potihem, da je pogorela hisa od hcerkine lastnice in da sta v njej ostala 2 fantka....4 in 9let in ju niso mogli resiti!!!!...mama, oce in mlajsa hcerkica so se resili pravocasno....gasici, policaji so bili tam zelo hitro vendar jim ni mogel nihce pomagat..bilo je prepozno...pravijo, da so jih slisali kako so jokali in da niso mogli naredit nicesar....jaz to enostavno ne razumem kako so se lahko starsi resili ne da bi najprej poiskali vse svoje otroke...ne gre mi iz glave...oba fantka poznam saj ste se tudi onedva pazila pri svoji babici (nasi varuski)...skratka sem cist pretresena in samo na to misli kako se je lahko to zgodilo in zakaj niso poizkusali vec

imam pa malo zadrego..kdaj naj se ustavim pri gospe in njeni hceri, da ji izrecem sozalje...a se prej kej poklice ali naj cakam, da se nam ona oglasi in nas tudi obvesti kdaj bo nadeljevala z delom...hvala bogu imam tako sluzbo, da ni problem, ce je treba ostat doma kak teden...samo ne vem, ce bo sploh nadaljevala, ker sedaj je verjetno sprejela druzino pod svojo streho...sej vem, da v tem trenutku so ta moja vprasanja "nepomembna" ob vsem kar se je zgodilo, pa vendar bi rada dobila kaksen namig ali naj grem tja ali pocakam al kaj

http://www.wilx.com/home/headlines/1747332.html

http://abc53.com/engine.pl?station=wlaj&id=6325&template=breakoutnews.shtml
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zelo zalostno
29.7.2005 18:10:32   
PIA 1
Lejla to je pa resnično pretresljiva zgodba!Tudi jaz sem istega mišlenja,da bi najprej rešila svoje otroke,o tem sploh ni vprašanja.Ne znam si predstavljati te groze,da bi slišala jok otroka in mu ne mogla pomagati.Oh bog,raje o tem ne razmišljam.
Glede tvojega vprašanja pa mislim,da bi bilo v redu počakati nekaj dni in šele potem pokliči ali pa se mimogrede oglasi in povprašaj o varstvu,da boš vedela ali si poiskati novo varuško.ob tej priložnosti izreci tudi sožalje ali pa jim prej pošlji žalni telegram.

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zelo zalostno
29.7.2005 18:13:55   
Anonimen
Kako grozna zgodba, me kar srh spreletava. Uboga otročka in družina!
Jaz bi poslala sožalje po pošti in čez nekaj dni šla osebno izrečt sožalje, zraven pa še povprašala, kako je z varstvom.

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   zelo zalostno
29.7.2005 21:05:20   
Pupica
:((:((:((
O grozno:(

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zelo zalostno
29.7.2005 23:01:25   
Tinna
Joj res grozno!:((:(( Tudi jaz si ne morem predstavljati, da bi svoje otroke poslušala kako jočejo in jih gledala.:((:(( Naj ju :angel::angel: čuvajo.
Na tvojem mestu bi pa naredila isto, kot ti je napisala Ankica.

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zelo zalostno
30.7.2005 17:18:52   
monči
grozno:((:((
jaz bi najprej izrekla sožalje, z varstvom bi še mal počakala

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?