| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 
  
   
 
	 | 
  
        | Stran:   [1]  | 
  
	
	            Uporabnik             |                   |     
	 | 
  
		
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zrezki v smetanovi omaki   13.8.2006 20:41:41 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Laubica
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Si poskusila z sladko smetano in gongonzolo in zdenka sirček  NNNNNJJJJJAAAAMMMMIIII 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zrezki v smetanovi omaki   22.8.2006 21:33:33 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  N _ B
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 topljen sir   sladka smetana (1/3 lahko nadomestiš z mlekom)   pol žličke gorčice   muškatni orešček, poper, sol po okusu    
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zrezki v smetanovi omaki   22.8.2006 21:54:11 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  GATA
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Jaz jo naredim tako, da v lonček dam vodo (po potrebi odvisno koliko hočeš imeti omake), kislo smetano (spet glede na okus... jaz dam cca pol malega lončka) to zmešam z metlico, nato dodam žličko moke (odvisno koliko gosto hočeš imeti) in še enkrat zmešam z metlico, vliijem k zrezkom malo pomešam pri zrezkih, da se tisto nekaj olja lepo "sprime" z omako (da se ga ne vidi) in to je to. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zrezki v smetanovi omaki   23.8.2006 14:34:41 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Poka
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Blek, men pa itak nič kar se dobi v restavracijah ni dobro...         Jaz naredim zrezke tako:     V ponev dam malo (kapljico) olja, puranove zrezke na vsaki strani popečem, po eni strani namažem z gorčico (aja, predenj jih dam not še sol, poper, vegeta, česen), pol pa včasih dam zraven še gobe v slanici, zalijem pa z instant gobjo juho, ki jo stopim v lončku vode. Pol pa v to vlijem še sladko ali pa kislo smetano. Lahko pa stopimo še zdenka sir ali gorgonzolo, sam zdenka je manj masten- jaz dam Happy cow light.         Lahko pa zrezke samo popečeš , gorčica in zaliješ s sladko smetano, sam pride zelo gosta omaka, pa potem npr. doliješ malo vode.        
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zrezki v smetanovi omaki   23.8.2006 14:36:54 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Anonimen
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Spečem zrezke in jih na koncu prelijem z 2 dcl sladke smetane. Če je preredko, zgostim z moko in vodo, ki ju predhodno zmešam v skodelici. Jaz začinim z Vegeto. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zrezki v smetanovi omaki   25.9.2006 22:26:19 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  muška
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 spečem zrezke, jih prelijem s sladko smetano in dodam še malo sira, da se vse skupaj zgosti in zveže, nato pa veselicaaaa     
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zrezki v smetanovi omaki   27.9.2006 9:07:32 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  corfu
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 sladko smetano za kafe, sladice, tisto ki je za stepanja, ali smetano za kuhanje? 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zrezki v smetanovi omaki   27.9.2006 10:21:53 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Anonimen
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Včeraj je moja najmlajša,ki obiskuje gostinsko šolo naredila odlične puranje kocke v smetanovi omaki.   Na kocke je narezala puranje zrezke,ki so bili predhodno malo bolj na debelo narezani.Na žlici olja jih je popekla,zalila z malo vode.Popoprala in posolila in dodala list lovorja.Posebi je zmešala sladko smetano z naribanim parmezanom in to zlila v lonec med puranje kocke.Ko je po petih minutah prevrelo je dodala še dva sirova lističa,počakala,da se stopita in omakca je bila narejena. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
	
        | Stran:   [1]  | 
					 
                            
					 
					
					
        
	         
	        
					
                
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
		
		
		        
		        
	        
        
                
	
		
		
		
Najbolj brane vsebine v rubrikiZdrav zajtrk za šolarja – teden 1Medtem ko so za malčkov zajtrk poskrbeli v vrtcu, se starši prvošolčkov znajdejo pred novim izzivom: kaj zjutraj priprav...
 Recept: Medena tiramisu kremaMed je lahko odličen pomočnik v boju s prehladi, kašljem, virozami in drugimi pogostimi otroškimi boleznimi. Več o zdrav...
  
	
		
		Zadnje s foruma 
	 
	                
	
 
	         
	        
        	
	        
		        
	        
        	
	        
		        
			        
				        
			        
			        
				        ime za fantkaN5raKatero ime za fantka je najlepše?Lian (
16%)

Zak (
7%)

Val (
30%)

Zan (
22%)

Tian (
24%)
Število vseh glasov: 491Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!