|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Sladko kisli riž


0

Okus je vreden truda.



Namočimo rjav riž in ga nato skuhamo do mehkega (približno 20 minut). Sladko - kislo omako lahko pripravite takole: na žlici olivnega olja prepražite žlico drobno narezane mlade čebule. Dodamo dva olupljena in sesekljana paradižnika, žličko gorčice, žličko sojine omake, 2 žlici bambusovih vršičkov, po žlico na rezine narezane rdeče in zelene paprike, malce baby korenčka, 2 žlici na koščke narezanega ananasa in žlico javorjevega sirupa. Kuhamo, da se zelenjava omehča, vmes zalivamo z zelenjavno juho in kakšno žlico ananasovega kompota (če smo uporabili ananasov kompot). Omaki lahko na koncu dodamo še oprane in s kropom precejene sojine kalčke. Postrežemo skupaj z rižem.

Zahtevnost: 3

125 g rjavega riža/na osebo, 1 žlica olivnega olja, 1 žlica drobno narezane mlade čebule, 2 olupljena in sesekljana paradižnika, žlička gorčice, žlička sojine omake, 2 žlici bambusovih vršičkov, po 1 žlica na rezine narezane rdeče in zelene paprike, malce baby korenčka, 2 žlici na koščke narezanega ananasa in žlica javorjevega sirupa, 2 dcl zelenjavne juhe in kakšno žlice ananasovega kompota. Če lahko, lahko uporabimo razne kalčke (sojine, krešine, redkvine, ...)




katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (43%)

VITA (44%)

OTA (10%)

PERINA (3%)


Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!