|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Čokoladni biskvit


0

Klasično pecivo, ki se mu ni moč upreti.



Rumenjake in sladkor stepaj, počasi prilivaj olje in mleko, po šelji se malo ruma. Ko je masa gladka, dodaj moko, pomešano s kakavom in pec.praškom. Na koncu rahlo vmešaj sneg iz 2 beljakov. Peci pribl. 30 min pri 180-200*C. Biskvit je pečen, ko vanj zabodeš zobotrebec in na njem ni vec testa. Pečen biskvit malo ohladi in prelij s čokoladnim prelivom - raztopi žlico margarine, vanjo vmešaj 1 mlečno čokolado in raztopi, se toplo premaži po biskvitu. Kakav lahko zamenjaš z makom, rožičevo moko, kokosovo moko,... Pecivo je najboljše še toplo!

Čas priprave: 10+30 minut
Čas priprave do: 40
Število oseb: 1-10
Zahtevnost: 3

2 jajci, 2 jogurtova lončka sladkorja, 2 jogurtova lončka mleka, 1 jog.lonček olja, 2 jogurtova lončka kakava, 2 jog.lončka moke, po želji 1/2 pecilnega praška in malo ruma.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?