|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Gibanica malo drugače


0

Če je še nisi pripravila, je čas da se preizkusiš tudi pri tej tradicionalni jedi.



Testo lahko kupis ali pa sam pripravis po receptu za vleceno testo. Jabolka olupi in naribaj. Zavri mleko - pribl 1 dcl in vanj zakuhaj rozicevo moko. 1 dcl vrelega mleka prelij preko psenicnih kalckov. Oba nadeva sladkaj po okusu. Margarino raztopi, vmesaj gustin in sladkor po okusu in pocasi prilivaj mleko. Ves cas mesaj in zavri, da dobis gosto, a se tekoco maso. V pladenj daj plast testa, premazi z gustinovo maso, prekrij z nadevom iz kalckov, nato znova plast testa, premazi z gustinovo maso, prekrij z jabolki potresi s cimetom, znova testo, premazi z gustinovo maso, posuj z rozinami, znova plast testa, premazi z gustinovo maso in prekrij z rozicevim nadevom. Pa znova plast testa in premazi se z ostalo gustinovo maso. Peci pribl. 1 uro pri 180*C.

Čas priprave: 2 uri
Čas priprave do: 120
Število oseb: 6-10
Zahtevnost: 3

vleceno testo, 1 kg jabolk, 10 dag psenicnih kalckov, 10 dag roziceve moke, dovoljeno mleko, 4 zlice gustina, 2 zlici margarine Gea, rozine, rjavi slakdor, cimet




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?