|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Jaffa pecivo


0

Slasten biskvit s pomarančno kremo in čokolado.



3 jajca + 0,5 kg sladkorja + 1 vanili zmiksaj potem dodaj 2,5 dl mleka + 2,5 dl olja + 0,5 kg moke (=pol ostre, pol mehke) (ki si ji prej vmešala 1 pecilni). Biskvit peci na 190 stopinj, na srednjem vodilu pečice 30 minut. Še vročega prereži na pol = odstrani zgornji sloj peciva: jaz sem si pomagala z lopatko za pečt palačinke in sem s peciva postrugala/pobrala zgornji del, skorjo, približno polovico peciva [ni nujno, da je ravno]. Pobrano polovico zmiksaj v multipraktiku ali kako drugače, lahko zmelješ v mlinčku in prilij zraven zmiksane 4 žlice marelične marmelade + 2 pomaranči. Tako nastane nekakšna krema, precej gosta, tako da lahko dodaš še malo vode ali fruca, soka ipd. če pa se ti zdi ok, pa pusti. To zmes potem namaži po ostali polovici peciva, nato pa prelij s stopljeno čokolado + malo masla ali margarine. Ko se ohladi,nareži na koščke in shrani v hladilniku ali kje bolj na hladnem.

Čas priprave: 60 min
Čas priprave do: 60
Zahtevnost: 3

3 jajca, 0,5 kg sladkorja, 1 vanili, 2,5 dl mleka, 2,5 dl olja, 0,5 kg moke (pol ostre, pol mehke), 1 pecilni, 4 žlice marelične marmelade, 2 pomaranči, jedilna čokolada, maslo ali margarina




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?