|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Prebranac


0

Srbska specialiteta popestri tudi vašo kuhinjo. S klobaso ali čevapčiči bo še boljši!



Fižol skuhamo,paradižnik narežemo na kolesa, papriko narežemo na lističe, čebulo narežemo na tanka kolesa V pekač (najbolje glinast)namazan z maščobo, položimo plast čebule, plast fižola, plast paradižnika, plast paprike, plast klobas in začinimo (poper, vegeta, sol, meta). Postopek ponavljamo, dokler so sestavine. Na vrhu polijemo Fanta za pasulj. Pečemo 1 uro ali več pri 250 stopinjah. Prebranac je pečen, ko vsa tekočina povre in se na vrhu naredi skorjica. Ko pečemo prebranac v pečici, je najbolje, da na dno pečice oz. pod pekač damo podlago, ker dokler tekočina v pekaču vre čez pekač in nam pečico umaže, to pa kot gospodinje veste, ni najbolj prijetna stvar.

Čas priprave: 60 min.
Čas priprave do: 60
Število oseb: 4.os.
Zahtevnost: 3

50 dag belega fižola tetovca,3 veliki paradižniki,
1 velika zelena paprika,2 para kranjske klobase ali meso (dimljeno),50 dag čebule,ščepec mete,vegeta
sol,poper,2 žlici fanta za pasulj (v 2dcl mlačne vode)







Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?