|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Čokoladne kroglice


0

Sladica na hitro in enostavno. Pozor: bogata s kalorijami!



Kekse zdrobiš, preliješ z vrelim mlekom (jaz dam najprej samo 4dcl in pol dodam če je treba), dodaš naribano čokolado, zmehčano maščoboin vse ostalo. Zmešaš, pustiš da se malo ohladi (ker je vroče od mleka), nato pa z vlažnimi rokami oblikuješ kroglice. Če se ne dela lepo dodaš al mal mleka (če je presuho) al pa mal keksov oz. drobtin al pa kokosove moke(če je premokro)... Na koncu jih povaljaš v mrvicah. Hraniš na suhem in HLADNEM. Pa še opozorilo - ne smeš pokrit, ker se drugače mrvice spacajo. Iz enga kg. keksov jih pride full velik, tko da jest jih ponavad nardim sam iz četrt al pa iz pol mase... odvisno za kolk ljudi jih rabite. Mi jih mamo do enga tedna v hladilniku, pol jih pa stran vržemo (če slučajno ostanejo).

Čas priprave: 60minut
Čas priprave do: 60
Število oseb: veliko
Zahtevnost: 3

1kg Albert keksov,25dag čokolade (jaz dam kar mlečno milko - so najbolše),sladkor po okusu (jest ga ne dam)
12dag masla,12dag margarine,25dag orehov(lahko daš manj),po okusu kokosovo moko,2jajci,5dcl karamelnega mleka




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?