|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Biskvit za torto


0

A v abecedi za vsakega začetnika ali začetnico v svetu peke.



Beljak + 4 žlice vode stepeš v trd sneg. Ko je sneg stepen, mu počasi dodajaš sladkor in rahlo mešaš, najbolje z žlico. Rumenjakom dodaš 4 žlice vode in penasto stepeš ter spet rahlo zmešaš med sneg. Nato počasi dodaš še moko+pecilni+vanili+limon.lupino ter rahlo zmešaš z žlico ali kuhlo, lahko tudi z mikserjem, samo na najmanjši hitrosti. Pekač splakneš z vodo in "oblečeš" s peki papirjem. Vanj vliješ testo. Pečeš 15 minut na 150 stopinj in nato še 15-20 minut na 200 stopinj. Odvisno od pečice. Med peko ne odpiraj pečice, ker pade biskvit skupaj. Ko je pečen, odpri pečico na stežaj in pusti še par minutk noter, nato daj biskvit ven in ga pusti, da se čisto ohladi. Preveriš lahko tudi, če je pečen na sredini in sicer tako, da na sredino zabodeš zobotrebec ali špilo in ko potegneš ven, se na njem ne sme držati testo. Veliko uspeha in dober tek!

Čas priprave: pol ure
Čas priprave do: 30
Število oseb: 15-16 oseb
Zahtevnost: 3

4 jajca, 8 žlic mrzle vode, 20 dag sladkorja, 24 dag moke, 1 vanili sladkor, 1 pecilni prašek, limonina lupinica




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?