|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nutella torta


0

Se spomnite boljšega darila za prijateljičin ali sestrin praznik?



Jajca ločimo. Rumenjake in polovico sladkorja penasto vmešamo. Beljake z drugo polovico sladkorja stolčemo v trd sneg. V rumenjake vmešamo nutello, dodamo 1/3 snega in postopoma presejano moko zmešano s pecilnim praškom; nato dodamo preostali sneg in narahlo premešamo vse skupaj. Pečemo pri 180 stopinjah približno 30-45 min. Ko je torta pečena in ohlajena, jo razrežemo na 3 plasti. Stolčemo smetano in dodamo nutello. V lončku zavremo vodo, kateri smo dodali sladkor, nato jo ohladimo in z njo navlažimo vsako plast torte posebej. Lahko navlažimo s sokom kompota. Vsako plast torte namažemo z 1/3 kreme (zadnja tretjina je za premaz torte po vrhu). Okrasimo po domišljiji.

Čas priprave od: 45
Čas priprave do: 60
Zahtevnost: 3

6 jajc,
12 dag sladkorja,
18 dag moke,
1 pecilni prašek,
1 vanilijev sladkor,
4-5 žlic Nutelle,

Nadev:
0,5 l sladke smetane (rastlinska)
5 žlic Nutelle

Preliv (poljubno)
sok kompota, mleko z rumom, voda s sladkorjem




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?