|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Piščančja jetrca


0

Omako iz piščanjčjih jetrc lahko jeste s polento ali pire krompirjem.



1 žlico porovega beljaka in 1 žlico čebule prepražimo na 1 žlici olivnega olja, da postekleni. Medtem v drugi posodi kuhajte dvoje očiščenih piščančjih jeter v 1 dcl zelenjavne juhe (glej recept) in 1 žlico sesekljanega korenčka in 1 žlico graha, približno 10 minut. Dodamo praženi čebuli in poru, malo pokuhajmo in nato zmiksamo.

Zahtevnost: 3

1 žlica porovega beljaka, 1 žlica čebule, 1 žlica olivnega olja, 2 piščančjih jeterc, 1 dcl zelenjavne juhe, 1 žlica korenčka, 1 žlica graha




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?