|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zdrav namaz za zajtrk


0

Hladimo ga preko noči.



Postopek V mešalniku zmeljemo ovsene kosmiče in jih stresemo v skledo. Dodamo sojino moko, pšenične kosmiče, kakav in cimet. Odpremo strok vanilje in s konico noža postrgamo vaniljeva semena. Vodo segrejemo in umešamo vaniljeva semena ali vaniljev ekstrakt ter raztopimo med. Pripravljeno tekočino prelijemo v prej pripravljeno skledo, dodamo margarino in dobro premešamo. Po okusu dodamo sladilo, pokrijemo skledo s pokrovom ali folijo in jo postavimo v hladilnik. Zjutraj je namaz lepo ohlajen. Narežemo koščke kruha in jih namažemo. V mešalniku zmešamo mleko, vaniljo in banano ter po potrebi osladimo.

Čas priprave: 15 minut

Namaz:
Sestavine za 6 otroških porcij namaza:
40 g polnozrnatih ovsenih kosmičev
1 žlica sojine moke
1 žlica pravega kakava v prahu (brez olja) ali prave čokolade
1 žlička pšeničnih kosmičev s kalčki
ščepec cimeta
40 ml vode
strok vanilje s semeni ali 1 žličke vaniljeve arome
2 žlici medu
60 g polmastne margarine
tekoče sladilo

Prehrambena vrednost namaza:
Energija: 136 kcal
Beljakovine: 4 g
Maščobe: 7,3 g
Ogljikovi hidrati: 15,8 g
Vlaknine: 2 g




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?