|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zelenjavni riž


0

Kadar nam v hladilniku ostajajo majhne količine različne zelenjave, skuhajmo zelenjavni riž, ki ga lahko z solato jemo samostojno ali pa ga uporabimo kot prilogo k mesu.



Na olju popražimo por ( če ga nimamo, pa čebulo), dodamo zelenjavo, ki jo imamo (korenček, kolerabice, sladki komarček, paprika, paradižnik), premešamo, dodamo riž, solimo in še malo popražimo. Zalijemo z vodo, premešamo in pustimo, da se skuha. Ko je riž kuhan, dodamo olivno olje ali maslo, premešamo, pustimo dve minuti, da stoji pokrito in postrežemo.

Čas priprave: 45 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2

Sestavine:
2 žlici olja
beli del manjšega pora ali manjša čebula
korenček
kolerabica
paprika
paradižnik
sladki komarček
2 dcl riža
4 dcl vode
žlička soli
žlica olivnega olja ali rezina masla




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?