|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Bogati hamburgerji po italijansko


0

Ker so tako pripravljeni hamburgerji res nekaj posebnega, bodo z nevsakdanjim nadevom presenetili vsakogar.



1. Meso v skledi zmešamo z maslom in polovico rožmarina. Solimo in popramo. 2. Zmes razdelimo na 8 delov, oblikujemo pleskavice in jih položimo na delovno površino. 3. 4 pleskavice obložimo z narezanim porom. 4. Po poru naložimo sir, nanj pa salamo. 5. Vse 4 nadevane pleskavice obložimo še s pinjolami, sultanami, baziliko in rožmarinom. 6. Druge 4 pleskavice položimo na nadevane in jih rahlo stisnemo, da se robovi stikajo. 7. Segrejemo pečico (pod žarom) ali raženj, če ga imamo na voljo, na srednjo temperaturo in hamburgerje pečemo približno 7 minut na vsaki strani. Postrežemo vroče, zraven pa ponudimo zeleno solato. Vir: Čas je za zabavo, Založba Mežek, Ljubljana, 2008.

Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4

225 g mlete puste govedine
1 žlica masla
1 vejica rožmarina, drobno sesekljana
1 por, očiščen in narezan
115 g sira provolone, naribanega
55 g salame, narezane na kocke
1 žlica pinjol
1 žlica sultan (rozin brez pečk)
nekaj listov bazilike, sesekljanih
sol in poper

ZA PRILOGO
zelena solata




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?