|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pečena polnjena paprika z rižem in sojo


0

Polnjena paprika malo drugače.



Najprej pripravimo maso za polnjenje paprik. Rumeno prepražimo čebulo, dodamo ji istočasno riž in sojino meso. Zalijemo z vodo in dodamo sveže začimbe z vrta (origano, peteršilj). Solimo in popramo ter kuhamo toliko časa, da je riž al dente, približno 20 minut, odvisno od vrste riža. Ta čas pripravimo, očistimo in operemo paprike ter jih izdolbemo za polnjenje. Ko je riž kuhan, z njim napolnimo paprike. Zložimo jih v manjši, a višji pekač ter jih prelijemo s paradižnikovo mezgo, ki smo ji dodali nasekljano baziliko. Pečemo v pečici še vsaj 45 minut. Postrežemo s skledo zelene solate.

Čas priprave: 75 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2

4 lepe večje paprike
1 čebula
5 žlic olivnega olja
1 dl riža za rižoto
10 dag sojinega mesa
začimbe
sol in poper
100 g tekoče paradižnikove mezge




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?