|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kotlovina


0

Če ste na pikniku s prijatelji ali pa doma v krogu najbližjih, je kotlovina popolna izbira za druženje. Pripravite jo s kotleti, piščancem, klobasami in zelenjavo, a ne pozabite na najpomembnejšo začimbo - Vegeta sladko papriko mix, ki vsaki kotlovini podarja nepozaben okus.



Kotlete, krače in zgornje dele piščančjih beder natrite s soljo, posodo – kotel, v katerem boste pripravljali kotlovino, pa dobro segrejte. V posodo vlijte olje, dodajte sesekljano čebulo in jo kratko popecite. Na čebulo položite pripravljene kotlete, zalijte z vodo in dušite okoli pol ure. Nato dodajte piščančje meso, potresite z Vegeta sladko papriko mix in dušite, dokler se meso ne zmehča. Zmehčano meso položite na rob kovinskega krožnika, omaki pa dodajte narezano svežo papriko in feferon, sesekljan česen ter med stalnim mešanjem dušite še 5-10 minut. Na koncu vmešajte kuhan fižol, vino in po potrebi dolijte še malo vode. Vse skupaj zmešajte in na kratko prekuhajte. Da bi dobili primerno gostoto, lahko del kuhanega fižola zdrobite z vilicami. Postrezite toplo.

Zahtevnost: enostavno.

Energijska vrednost obroka: 2609 kJ/623 kcal.

Čas priprave: približno 2 uri
Število oseb: 8 oseb

1 kg svinjskih kotletov
800 g piščančjih beder
2 žlički soli
350 g čebule
100 ml olja
2 žlici Vegeta sladke paprike mix
1 kg kuhanega fižola
200 g sveže rdeče paprike
150 ml belega vina
3-4 stroke česna
1 feferon




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?