|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Piščančji paprikaš s cmočki


0

Piščančji paprikaš je jed, ki je prisotna na mizah mnogih družin. Ta recept z domačimi cmočki se vam bo gotovo priljubil.



Na segretem olju prepražite sesekljano čebulo, dodajte na kose narezanega piščanca in dušite okoli 15 minut. Dodajte Vegeta sladko papriko mix, zalijte s približno enim litrom vode in kuhajte še približno 20 minut.
Stepenim jajcem dodajte moko, olje in sol. Zmes pustite stati 10 minut. Z malo žličko oblikujte cmočke in jih spuščajte v piščančji paprikaš. Vse skupaj kuhajte še približno 10 minut. Paprikaš potresite s peteršiljem in postrezite.

Nasvet: Namesto cmočkov lahko uporabite tudi testenine ali kocke krompirja.

Energijska vrednost obroka: 2213 kJ/507 kcal.

Čas priprave: 60 minut
Število oseb: 4 osebe

1 piščanec (okoli 1,2 kg)
200 g čebule
3 žličke Vegeta sladke paprike mix
1 žlica sesekljanega peteršilja

Cmočki:
70 g gladke moke
2 jajci
Malo soli
1 žlica olja




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?