|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Telečji perkelt


0

Podoben golažu, vendar bolj nežen v sestavinah in zato bolj prefinjen, je perkelt verjetno ena od najbolj prepoznavnih madžarskih jedi. Lahko ga pripravimo iz različnih vrst mesa, zelo pomembna pa je dobra paprika. Sladka paprika, ustvarjena v Vegetini kuhinji, je nenadomestljiva!



Na segretem olju popražite drobno sesekljano čebulo. Dodajte na kocke narezano teletino in dušite, dokler se meso ne zmehča. Nato dodajte Vegeta sladko papriko mix. Premešajte, postavite nazaj na ogenj in nadaljujte s kuhanjem še 5 minut. Dodajte škrobno moko, razpuščeno v malo vode in še kratko prekuhajte.
Pred postrežbo v perkelt vmešajte kislo smetano.

Nasvet: Namesto telečjega stegna lahko uporabite tudi telečji flam.

Energijska vrednost obroka: 2038 kJ/487 kcal.

Čas priprave: 70 minut
Število oseb: 4 osebe

1 kg telečjega stegna
4 glavice rdeče čebule (350 g)
200 ml kisle smetane
2 žlički škrobne moke
3 žličke Vegeta sladke paprike mix
3-4 žlice olja
Sol




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?