|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
OŠ_Ivana_Roba_Šempet
Uporabnik še ni nastavil statusa.




nedelja, 18.11.2012

Mišji objemčki17

 

Obdrajanja smo se lotili letos že tretjič. Tudi nas je vsako leto več, letos sodelujemo že štiri skupine.

Med iskanjem idej, kako bi lahko ustvarjali vsi z znanjem šivanja in brez, majhni in veliki smo se vzgojiteljice odločile, da bomo ustvarjali iz nogavičk-saj se spomnite tistih ljubkih živalic, ki jih s spretnimi prstki lahko polnijo tudi otroci in z nekaj dodatki postanejo prav ljubke .

Starši so pridno zbirali materiale:trakove, gumbke, krpice…Me smo pripravile nekaj vzorcev.

Ni lahko zaposliti za dalj časa radovednih triletnih otrok. Zato smo imele vzgojiteljice pripravljene rezervne dejavnosti, ki bi jih izvedle v kolikor bi vpadla motivacija. Pa veste kaj- sploh ni! Otroci so mirno pomagali , vsak po svojih močeh.

Še nikoli nisem videla toliko tatkotov šivati!

Ustvarjali smo vsi skupaj: otroci in starši in vzgojiteljice skupinic Miški, Konjički in Pikapolonice. Med prijetnim klepetom so kmalu izpod rok spretnih staršev in marljivih otrok nastale prave male umetnine, ki so kar vabile k objemanju.

Nekatere starše je malo skrbelo, kaj če njihovi izdelki niso najbolj lepi.

Pa smo kmalu ugotovili, da je popolno zašite ljubkovalne igrače moč kupiti na vsakem koraku. Izdelke, ki pa so stkani  s toliko  lepimi željami je moč prepoznati na drugačen način.

Želim si, da bi naše delo lahko videli tisti, ki bodo objemčke prejeli-koliko ljubezni, potrpljenja, domišljije

Po uri in pol ustvarjanja so se izpod rodile prve miške. Vsaka drugačna. Sama svoja.

V dneh, ki so sledili delavnici smo jih velikokrat pobožali, pogledali, ljubkovali. Veliko smo se pogovarjali, komu so namenjeni.

Jutri pride k nam poštar. Položili jih bomo v veliko škatlo, ki jo bo odnesel.

Ne bo lahko, saj so dar dragocenega časa in ljubeznivosti naših staršev. A poslali jih bomo z lepimi željami. In če bo malce hudo, se bomo posladkali s Pezzovimi sladkarijami.

Srečno pot, naši objemčki!

 

V imenu vzgoiteljic, staršev in otrok zapisala

Anka Krpan Skomina

 

 

 



Oglej si še ostale dnevnike ObdaRajanja
Preveri, kako polni idej, ustvarjalne domišljije in srčnosti so otroci iz vse Slovenije! Preberi, kako so se ustvarjanja lotili v določenem vrtcu ali šoli, kakšni so vtisi otrok in komu bodo Objemčke podarili.
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








19.11.2012
Drage miške, konjički in pikapolonice,
vsak objemček je najlepši, le da pride iz srca in je pospremljen z lepimi željami in mislimi. Vaših se neskončno veselimo!
Hvala vam za sodelovanje, vzgojiteljicam pa tudi za to, da ste znale in hotele pritegniti tudi starše k temu, da so namenili svoj čas za razveseljevanje drugih otrok in sodelovanje s svojim sončkom v tako plemeniti akciji.

Sončen pozdrav,
ekipa Ringaraje
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.

Dnevnik -OŠ_Ivana_Roba_Šempet

  2012
18.11.Mišji objemčki



Oglej si tekmovalno sliko te skupine
Obišči galerijo in si oglej Objemčke te skupine, jih komentiraj in glasuj zanje med 3. in 13. decembrom 2012 ter jim tako pomagaj do nagrade.

Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...