|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Prvi dojenčkov pust: 28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke

Uredništvo Ringaraja.net, 25.1.2024
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledati super simpatične ideje in navodila za pustne kostume za dojenčke. Res enostavno!

image
1. MALI TELIČEK – najbolj prisrčen teliček, kar ste ga kdaj videli, pa še male seske ima, ki jih naredite kar iz odpadnih cucljev. (Makeit-loveit.com)
/291


Zakaj obožujemo pust?

Ker je takrat vse dovoljeno, ker smo lahko takrat res norčavi, neumni in odštekani. Tudi ko imamo dojenčka, ki je še majcena štručka ali malce večji štirinožni plazilec. Zbrali smo nekaj res simpatičnih idej za doma narejene kustume za dojenčka, ki vam ne bodo vzeli veliko časa in energije, saj lahko pajacke, stare majčke, odpadno volno in še kaj hitro spremenite v pustno masko.

 

POGLEJTE SI JIH V GALERIJI ZGORAJ! Zraven smo vam pripeli tudi povezave do strani, kjer najdete navodila za izdelavo, da vam še bolj olajšamo pripravo letošnje maske.

 

A niso hudi!? Obvezno posnemite fotografijo dojenčkovega prvega pusta in jo delite z nami. Če vam je uspelo najti še kakšno odlično pustno masko za dojenčka, jo prilepite v komentar spodaj, da boste tako za naslednje leto pomagali novopečenim staršem z malim škratkom.

 

Maska čisto po vašem okusu

Še en prednost pusta z dojenčkom je: njegova pustna maska je čisto vaša izbira, tako da uživajte dokler še lahko izbirate. Ker potem bodo samo še princeske – več let zapored, pa batmani in podobni junaki, ki se jih malčki kar ne naveličajo.

 

Veselo pustovanje vam želimo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16. VRTNI PALČEK – modra majčka, črne ali rdeče hlačke, škornji, preostane vam samo še, da izdelate preprosto rdečo zašiljeno kapico in belo brado in maska vrtnega palčka je tu.

17. SOVICA – dojenčki tako ali tako ne spijo ponoči, tako da je maska male sovice ravno pravšnja zanje. Zanjo vam ne bo treba obvladati šivanke, ker jo boste lahko kar zlepili skupaj.

http://www.themomcreative.com/2012/09/no-sew-owl-costume-tutorial.html

18. NETOPIRČEK - tudi netopirji ponoči ne spijo, tako kot vaš dojenček. Črna oblačilca, na kapici ušeska in krila iz blaga, na katera narišete vzorček, pa je že pred vami srčkan netopirček. Skoraj brez šivanja!

https://www.youtube.com/watch?v=h5ImV4joKqk 

19. 

20. 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
7
Pomen imena Neža
Zadnje dekliško ime, ki se je prebilo v polfinale EPSKE bitke imen, je Maša. Nasproti ji je stalo ime Neža.
5
VIDEO: Kako pomagati otroku, če se duši?
Bi znali ukrepati, če bi se vaš otrok začel dušiti, ker se mu je zataknil košček hrane ali je v usta dal majhne predmet?...
4
NOVO! Tečaj GREMO ZA MIZO
Kot mamice se vedno več ukvarjamo s tem, kako, kdaj in na kakšen način našemu dojenčku uvesti gosto hrano. To je prvi so...
4



Bom s tem početjem razvadila otroka?
Ali so pogosto pestovanje in nošenje, odzivanje na dojenčkov jok, dojenje na zahtevo ali skupno spanje, razlogi zaradi k...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?