|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Smešne pustne dudice

Avtor: M.H. | 25.1.2024
image

Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Naredite jo kar iz njihove dudice!

ČAS Z DOJENČKOM

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.1.2024
image

Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledati super simpatične ideje in navodila za pustne kostume za dojenčke. Res enostavno!

image

Če bi porodnice lahko izbirale, bi si seveda izbrale neboleč porod. Kaj storiti s porodno bolečino, kakšna protibolečinska sredstva so na voljo in ali zares vsak porod boli, smo se pogovarjali z dulo dr. Špelo Peternel.

NAREDIMO SAMI

20 namigov za poslikavo otroškega obraza

Avtor: Petra Logar, Uredništvo Ringaraja.net | 18.2.2022
image

Konec tedna bodo ceste in ulice spet preplavile prave pustne šeme. Otroci se bodo za nekaj dni prelevili v svoje najljubše junake. Da je preobrazba še bolj izvirna, poskrbi poslikava obraza. Poiščite navdih v naši galeriji fotografij.

VSE O ŠOLAH

Ustavna presoja glede obveznega nošenja mask

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.3.2021
image

V ponedeljek so starši vložili Ustavno presojo glede nošenja mask učencev in dijakov od 6. razreda do 4.letnika srednjih šol.

image

Telesa današnjih nosečnic preplavljajo stresni hormoni, ki jih le redke ženske znajo dobro uravnovesiti, zato potrebujejo še toliko več podpore porodnih spremljevalcev. Ki pa žal v vseh porodnišnicah ni dovoljena.

NAREDIMO SAMI

Ideje za pustne maske

Avtor: Metka Troha | 15.2.2017
image

S pomočjo Ringarajevcev smo vam pripravili nekaj predlogov za letošnjo pustno masko. Preverite, kako iznajdljivi in ustvarjalni so, in morda prav med temi predlogi najdete tudi idejo za vaše otroke, zase ali pa kar za vso družino.

STRAN 1 OD 1

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Astrološka napoved za starše (12. - 18. fe...
Februar bo močno zaznamovan z energijo Vodnarja, ki bo poudarjala potrebo po neodvisnosti, drugačnosti in enakosti.