|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Da očijeva brada ne bo pikala

Uredništvo Ringaraja.net, 7.11.2017
Kakšna nega je potrebna, da bo očetova brada lepa in razkošna, pa vendar prijetno mehka in sijoča? Pa ne le Movembra, temveč čez vse leto! Preveri v članku.

image
Ati, zakaj imaš brado?
/61


Ko so si leta 2004 prvi moški z namenom osveščanja o pogostih boleznih pri moških, kot je na primer rak prostate, začeli puščati brado, se verjetno niso zavedali, da bo Movember trajal toliko let.

Movember je v 13 letih vsekakor prerastel svoje okvirje - moška brada je namreč postala novi trend oz. znak moškosti, nad katerim so navdušeni tako moški kot ženske. Pa tudi sinovi in hčerke.

 

 

Oči, tvoja brada me pika!

Otroci so navdušeni, ko lahko očetovo brado cukajo, božajo in češejo ter sprašujejo, zakaj ati ima brado, mami pa ne. Toda, če jim med očetovim poljubom brada pika - tega pa vendarle ne marajo. Če smo iskreni, nad to lastnostjo brade tudi mame nismo najbolj navdušene.

Da bo očijeva brada lepa in razkošna, pa vendar prijetno mehka in sijoča ter bo prijeten občutek tudi na koži pod brado, je potrebna posebna nega. Kakšna, smo povprašali Niveo, ki je ustvarila NIVEA MEN olje za brado. Formula z naravnim izvlečkom korenine repinca je popolno prilagojena potrebam sodobnih imetnikov brade - dlake namreč nahrani in jih naredi voljne, hkrati pa zaščiti kožo pod brado pred draženjem in srbečico.

 

Prvi mesec naj samo raste

Tako kot dolgi lasje tudi košata brada zahteva potrpežljivost in čas. Prvi mesec jo zato pustite rasti in je ne strizite. Nato jo oblikujte glede na obliko svojega obraza, pri čemer uporabite kvalitetne pripomočke.

Brado je seveda treba tudi redno čistiti in negovati - jo vsak dan razčesati in dlake usmeriti navzdol. Za piko na i v svoj jedilnik vključite hrano, bogato z beljakovinami, zdravimi maščobami in vitamini skupine B. Takšna prehrana bo poskrbela za zdrave, krepke in sijoče dlake brade. 


Obvezno olje za brado

Da vam bo brada zares v ponos in se bo tudi vaš otrok z veseljem stisnil k njej, jo redno negujte z negovalnim oljem za brado. Uporaba je zelo preprosta - z blagim šamponom brado umijte kot običajno, nato nekaj kapljic olja za brado (količina je odvisna od dolžine brade) nakapljajte na dlan ter olje vtrite v dlake in kožo na predelu brade. Olja ne izpirajte! Nato brado le še počešite s prsti, glavnikom ali krtačo za brado in nega je zaključena.

Nežno dišeče NIVEA MEN olje za brado se hitro vpije in ne pušča lepljivega občutka, poskrbi pa za svilnat sijaj brade in jo naredi otipljivo voljnejšo. Tudi koža pod brado je na otip prijetno mehka in zdrava, srbečica pa se občutno zmanjša. Vsekakor "must have" v Movembru!


V galeriji ne spreglejte čudovitih fotografij sodobnih očkov z brado!

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
7
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
7
Pomen imena Neža
Zadnje dekliško ime, ki se je prebilo v polfinale EPSKE bitke imen, je Maša. Nasproti ji je stalo ime Neža.
5
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
4



Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Očka, ne pozabi fotografirati svoje drage!
Ne glede na to v kakšnem stanju jo ujamete, slikajte jo! Otroci ne bodo opazili umazane majice, neurejene frizure in nen...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?