|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kaj si ženska ZARES želi za dan žena?

Helena Primic, 6.3.2024
Za dan žena svojo žensko od jutra do večera častite kot Kraljico. Pa ne le z materialnimi dobrinami, temveč predvsem z odnosom.

image
Se partnerka v vajinem odnosu počuti uzrto in slišano? (Arhiv Ringaraja.net)
/11


Ženske smo seveda zelo drugačne. Če si nekatere za dan žena želijo vsaj nekaj časa samo s partnerjem, bodo druge najbolj vesele, če bodo partnerji organizirali sproščen družinski dan skupaj z otroki.

Toda, vse ženske imamo skupne tiste svete ženske potrebe v partnerstvu. Zato, dragi moški, preverite, katere so, da boste svoji partnerki lahko pričarali nepozaben dan žena. 

Pa tudi preostanek vajinega skupnega življenja.

 

1. Raje pogovor kot seks?

Če bi sodobne ženske vprašali, kaj bi izbrale, če bi morale izbirati med dobrim seksom in dobrim pogovorom s partnerjem, bi večina izbrala pogovor.

Pa ne zato, ker bi v pogovoru bolj uživale kot v seksu ali so sodobni moški slabi ljubimci, temveč zgolj zato, ker pogrešajo globoke pogovore s svojimi partnerji. In ker so posledice intimnega in odprtega partnerskega pogovora veliko daljnosežnejše kot posledice orgazma. Ne glede na to, kako je sanjski.

Če smo povsem iskreni, pa gredo ti "resni pogovori" večini moškim strašno na živce, zato se jih seveda izogibajo. In bolj kot se jim izogibajo, bolj jih ženske pogrešajo. Brez pogovora se namreč ne čutijo povezane, spoštovane in zares ljubljene.

"Noče poslušati mojih misli, rad pa bi užival z mojim telesom? Pa saj nisem samo telo, jaz sem oseba, ki misli in globoko čuti!" se pritožuje veliko sodobnih žensk, ki hrepenijo po tem, da bi bile končno zares uzrte in bi se lahko s svojim partnerjem povezale tudi na dušni ravni, ne le telesni in čustveni.

Nasvet za moške: Naj bo dan žena morda prvi, pa zagotovo ne zadnji dan, ko se boste zares potrudili prisluhniti svoji partnerki. Se zavestno potrudili spoznati in se dotakniti njene duše. In ne pozabite - ko osvojite njeno dušo, ste povsem osvojili tudi njeno telo, ki vam ga bo predala s popolno predanostjo kot zmore le globoko zadovoljena ženska. Po tej izkušnji vam bodo globoki pogovori gotovo manj nadležni.

 

PREBERITE TUDI: BLOG - Pismo sodobni ženski

 

2. Sprejemam te in te ne primerjam s svojo idealno žensko

Uf, ta je zares težka naloga za vsakega partnerja - prenehati partnerja primerjati s svojo idealno podobo partnerja. In ga sprejeti z vsemi njegovimi slabostmi in pomanjkljivostmi vred. Toda, to seveda ne pomeni, da je tudi nemogoča naloga.

In zakaj je to tako zelo pomembno? Ni važno, ali gre za partnerja, družino ali samopodobo, dokler realnost ves čas primerjamo s svojimi idealnimi podobami v glavi, smo obsojeni na večno nezadovoljstvo. V resničnem svetu namreč ne obstaja ne popolna ženska ali mama, ne popoln moški ali oče, ne popoln otrok in ne popolna družina.

Nasvet za moške: Na partnerkine šibke strani in vse tisto, kar pri njej pogrešate, poglejte kot na DDV, ki pride zraven vseh njenih draguljev. Tudi, ko počnemo nekaj, kar nas zelo veseli, moramo za dosego cilja narediti in požreti tudi marsikaj, pri čemer ne uživamo. Za pravi cilj smo to pripravljeni sprejeti brez negodovanja in sanjarjenja, kako bi bilo, če bi se temu lahko kako izognili. Na dan žena (pa tudi na druge dni) zato svojo drago sprejmite točno takšno, kot stoji pred vami na ta dan. Popolnoma.

 

PREBERITE TUDI: Romantiični vikend samo za vaju na Krasu

 

3. "Držim" te in varujem kot najdragocenejšo svilo

Zrela ženska - še posebej tista, ki ima tudi dragoceno izkušnjo materinstva, ki s sabo prinese veliko izzivov, ki ženski pomagajo na poti opolnomočenja - se zaveda, da moški ni njen rešitelj in varuh. Da je dovolj močna, da zmore sama dobro poskrbeti za svoje potrebe in globoko ženskost.

Toda v svojem moškem kljub tej samozadostnosti išče Kralja, ki bo dovolj močan, da bo zmogel zdržati tudi njen ogenj. Vse tiste trenutke, ko je jezna, besna, nemočna, žalostna, obupana, raztreščena in na splošno izven sebe.

Pravi Kralj ve, da je to samo faza, skozi katero mora vsaka Kraljica, da lahko postane še bogatejša, plemenitejša in dragocenejša. In kot takšno jo tudi vedno vidi - kot najdragocenejšo svilo, ki jo je pripravljen vedno varovati in se zanjo boriti.

Nasvet za moške: Za dan žena začnite svojo žensko od jutra do večera častiti kot Kraljico. Pa ne le z materialnimi dobrinami (gotovo bo vesela šopka, darila ali voščilnice), temveč predvsem z odnosom. Odnosim, ki naj izžareva vaše globoko spoštovanje, občudovanje in služenje. Pa ne služenje v smislu sužnjelastniškega odnosa, temveč kot Kralj, ki varuje svojo Kraljico zato, ker se zaveda, kako zelo dragocena je. Zanj, za njune otroke in družino ter svet na splošno.

 

PREBERITE TUDI: RINGARAJIN KLEPET - Moški in očetje potrebujemo svojo "jamo"

 

4. Četudi hodim po svoji poti, sem pripravljen stopiti do tebe in te srečati

Četudi se na prvi pogled zdi prekrasno, da bi moški ugodili vsaki ženski želji, se zagotovo vse ženske strinjajo, da si v resnici ne želijo "moškega-copate". Želijo si moškega, ki ve, kdo je in kaj hoče ter katera je njegova individualna sveta moška pot - "pravega moškega".      

Toda hkrati pa si ženske ne želijo partnerja, ki bo egoistično skrbel le za svoje potrebe in želje ter jih pri tem izkoriščal za dosego svojih ciljev. Takšen partner v resnici ni partner, temveč izkoriščevalec. 

Pravi partner se bo vsakodnevno trudil iskati pravo ravnovesje med zadovoljevanjem lastnih potreb ter potreb svoje ženske, otrok in družine. Kar seveda niti pod razno ni lahka naloga. Toda, bolj kot cilj je tudi pri tej nalogi pomembna pot - moški trud, ki ženski kaže, da hrepeni po tem, da bi prišel nasproti svoji partnerki in jo srečal na njeni najbolj globoki ravni.

Nasvet za moške: Tako kot morje na svoji poti sreča obalo in sonce pri svojem žarenju posije tudi na rožne liste, tudi vam ni treba žrtovati samega sebe, da bi globoko zadovoljili svojo žensko. Tudi na dan žena ji zato pokažite, da vam je pomembno, kako se počuti v vaši družbi, kaj si želi in kaj pogreša. Četudi ji tega ne boste izpolnili in podarili. Že to, da nas nekdo v naših potrebah jemlje resno (ne pa nam dopoveduje, da preveč pričakujemo, samo nekaj zahtevamo in smo na splošno "preveč"), je pogosto dovolj, da se počutimo videne, sprejete in ljubljene. 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
10
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
8
Tako izgledajo mlečne žleze
Skupine mlečnih žlez so videti kot rože, uporabniki družbenih omrežij pa so na to sliko reagirali različno. Nekateri so ...
4
Pomen imena Maša
Dobili smo drugo finalistko epske bitke imen! To je Nika, ki je v prvem polfinalu premagala Mašo.
4



Lepe misli o mami
Nič ni narobe, če si lepo misel sposodimo od drugih, lahko pa nam je navdih za lastne besede, zato smo zbrali nekaj čudo...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?