|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelna praznična nagradna igra Fala Slončka

Uredništvo Ringaraja.net, 28.11.2021
Naj fotografija vaših lepih trenutkov osreči družine v stiski, vam pa prinese nepozaben dan v Mozirskem gaju ali družinski set za peko.

image
/11


Ob bližajočih se prazničnih dneh poskrbimo, da bomo imeli dovolj časa za družino in za najbližje! Naj bo december čaroben tudi zaradi praznične peke, ki se je lahko lotimo skupaj z malčki in si skupaj pričaramo čudovito vzdušje ter nepozaben vonj po praznikih.

 

Prav čudovito vzdušje, ko dom zadiši po sveže pečenih dobrotah, je verjetno tisto, zaradi katerega si praznikov ne moremo predstavljati brez peke kvašenih dobrot. Za slastno domače pecivo pa uporabite le vrhunske sestavine - zagotovo ne bo šlo brez svežega ali suhega kvasa Fala in kislega testa Fala. 

Fala Slonček se s svojimi sodelavci vsako leto odloči pričarati nasmeh na obrazu tudi tistih ljudi, ki jim sicer okoliščine tega ne omogočajo vsak dan. December je čas, ko podarjamo več objemov, več trenutkov sreče in več veselja – zakaj jih ne bi širili med vse ljudi? V sodelovanju z Ringaraja.net je Fala Slonček za vas pripravil prav posebno praznično nagradno igro!

 

Sodeluj v dobrodeni nagradni igri Fala Slonček na naši Facebook strani in pomagaj družinam v stiski, obenem pa osvoji eno od čudovitih nagrad - set za leko ali družinsko vstopnico za Božično bajko.

Kako sodelujete?

Prilepite v komentar fotografijo, ki prikazuje dišeči praznični duh pri vas doma - je to morda, ko v kuhinji zadiši po kvašenih Miklavžih in domači potici? Je to, ko pomokani prstki zlagajo kruhke v pekač? Ali pa sveže pečena praznična dobrota? Povabite k adventnemu deljenju lepih utrinkov še tri prijatelje in obenem omogočite takšne lepe utrinke tudi družinam v stiski – Fala Slonček  bo za vsak prejet fotokomentar prispevala 1 € za projekt Čarobna zima (v organizaciji Zveze prijateljev mladine). S Čarobno zimo želijo pri Zvezi prijateljev mladine otrokom iz družin v stiski omogočiti čarobna praznična doživetja, s prispevkom pa bomo otrokom in staršem omogočili lepše preživljanje praznikov.

 

Nagrade tudi za sodelujoče

Hkrati pa bo Fala Slonček vsak teden v čarobnem adventu 2021 enkrat izmed sodelujočih izbral eno družinico, ki prejme nepogrešljiv set pripomočkov za ustvarjanje v kuhinji skupaj z vašimi malčki: 2x predpasnik za odrasle in 2x predpasnik za malčka ter jubilejno knjigo z recepti Fala Slončka. Nagrajenca bomo izžrebali vsak četrtek izmed vseh do tedaj sodelujočih – prej torej oddaš vašo fotografijo, več možnosti imaš za nagrado! Skupaj podarimo 4 paketke opisanih nagrad: 2. 12., 9. 12., 16. 12. in 23. 12. 2021.

To pa še ni vse! Ob koncu nagradne igre bo Fala Slonček izžrebal tudi 3 družine, ki bodo prejele komplet družinskih vstopnic za vstop v Božično bajko v Mozirskem gaju, da bodo skupaj lahko preživeli čudovit zimski predpraznični dan. Te nagrade žrebamo 23.12. ob 12. uri!

Sodelujte, pecite, ustvarjajte in skupaj z nami delite veselje, srečo in nasmehe! Nagradno igra poteka na našem Facebook profilu.  

 

 

Sodeluj v dobrodeni nagradni igri Fala Slonček na naši Facebook strani in pomagaj družinam v stiski, obenem pa osvoji eno od čudovitih nagrad - set za leko ali družinsko vstopnico za Božično bajko.

Spodaj pa si preberi še Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, da boš seznanjen/a s čisto vsemi podrobnostmi. 

 

 

Pravila in pogoji sodelovanja v Dobrodelni nagradni igri Fala slončka


1. Splošne določbe

Organizator Danu d. o. o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana, v sodelovanju s sponzorjem Lesaffre Slovenija d.o.o. prireja Dobrodelno nagradno igro Fala slončka: Naj fotografija vaših lepih trenutkov osreči družine v stiski, vam pa prinese nepozaben dan v Mozirskem gaju ali družinski set za peko.

Nagradna igra bo potekala na Facebook strani Ringaraja.net - osrednji spletni portal za nosečnice in starše od 28. 11. 20201 do vključno 23. 12. 2021 do 12. ure.

 

2. Nagrada

Vsak adventni četrtek v času trajanja nagradne igre (skupaj 4-krat) bomo med vsemi do tedaj sodelujočimi izžrebali enega dobitnika paketa izdelkov za peko, ki vsebuje: 2x predpasnik za peko za otroka, 2x predpasnik za peko za odraslega in jubilejno knjigo z recepti Fala Slončka. 

Ob koncu nagradne igre, 23. 12. 2021, bomo izžrebali še 3 nagrajence – vsak prejme družinsko vstopnico za Božično bajko v Mozirskem gaju (vstopnice je možno izkoristiti do 9. 1. 2022).

Nobene od nagrad ni možno menjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

Fala Slonček oz. njegovo podjetje Lesaffre Slovenija bo za vsak prejet fotokomentar, ki bo izpolnjeval pogoje sodelovanja v nagradni igri, prispevalo 1 € za projekt Čarobna zima v organizaciji Zveze prijateljev Mladine Slovenija. 

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d. o. o. in Lesaffre Slovenija d.o.o. ter njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade. 

 

4. Potek nagradne igre

Za nagrado se poteguje vsak, ki izpolnjuje vse pogoje nagradne igre, ki so: da s svojim pravim profilom na Facebook strani Ringaraja.net všečka nagradno igro, v komentar pa objavi svojo fotografijo prazničnega utrinka, povezano s peko, ter v komentarju označi še 3 prijatelje. 

Vsaka oseba lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat. 

Žrebanje bo na določene datume potekalo na sedežu Danu d.o.o., rezultati žreba pa bodo na spletni strani Ringaraja.net ter na Facebook strani Ringaraja.net vsakič objavljeni še isti dan.

Nagrajenci bodo obveščeni tudi po zasebnem sporočilu preko Facebooka. 

Nagradna igra ni sponzorirana, potrjena, administrirana oziroma kakor koli povezana s socialnim omrežjem ali podjetjem Facebook. 

 

5. Nagrajenci

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oziroma da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Sponzor bo nagrajencu poslal nagrado najkasneje v roku 7 delovnih dni od prejema obvestila o tem, da je bil izžreban.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Nobena od nagrad ne dosega vrednosti, za katero se plača akontacija dohodnine.

Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo pa gredo v breme prejemnika nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.

Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Z oddajo fotografije vsak udeleženec nagradne igre izjavlja in zagotavlja, da ima vse pravice do objave in uporabe poslane fotografije ter dovoljuje njeno uporabo za namen promocije nagradne igre v medijih in drugih sredstvih obveščanja. 

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje in hrani v bazi uporabnikov Ringaraja.net (Danu d. o. o) v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (GDPR). Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati za namene, za katere so bili pridobljeni, in sicer za: potrebe te nagradne igre (obveščanje nagrajencev in pošiljanje nagrad) ter za občasno pošiljanje Ringarajinih uredniških in komercialnih e-novičk. Vsak sodelujoči v nagradni igri s tem soglaša.

Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime, priimek, fotografija in kraj bivanja) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade ter za promocijo nagradne igre.

 

Sodeluj v dobrodeni nagradni igri Fala Slonček na naši Facebook strani in pomagaj družinam v stiski, obenem pa osvoji eno od čudovitih nagrad - set za leko ali družinsko vstopnico za Božično bajko.

Danu d. o. o.

Ljubljana, 24. 11. 2021

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
8
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
7
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
7
Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
6



Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...
Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?