|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelni nagradni fotonatečaj Pustne dobrote s Fala slončkom

Fala slonček, 17.1.2024
Objavi fotografijo svojih krofov, flancatov, mišk ali druge pustne dobrote in osvoji družinski izlet po svojem izboru. Od vsake naložene fotografije bo Fala slonček doniral 1 € Hiši zavetja Palčica.

image
Dobrodelni nagradni fotonatečaj Pustne dobrote s Fala slončkom
/41


Pust je od nekdaj bil veselih, sladkih in mastnih ust. Zelo sem vesel, da tudi mlade družine nadaljujete pustno tradicijo in se v tem norčavem pustnem času ne samo našemite, ampak tudi zberete v kuhinji in zamesite testo za pustne dobrote.

Ob družinski peki tako uživam! Ko se vrata tople kuhinje zapro, otroci pa z žarečimi obrazi mesijo testo in radovedni čakajo, kdaj bom napihnil mehurčke.

Krofi, flancati, miške, katera pa je vaša najljubša pustna dobrota? Tista, ki ste jo morda vsako leto v pustnem času pripravljali že kot otrok, zdaj pa tradicijo in družinski recept prenašate naprej svoji družini.

Izberite najljubšo fotografijo iz vaše domače peke pustnih kvašenih dobrot in jo naložite na stran dobrodelnega nagradnega fotonatečaja, ki ga pripravljam skupaj z Ringarajo.

 

 

Dobrodelni nagradni fotonatečaj Pustne dobrote s Fala slončkom


 

Jaz pa bom najbolj slastne dobrote nagradil z bogatimi nagradami, med drugim lahko osvojite tudi družinski vrednostni bon za 200 € turistične agencije Sonček za družinski izlet po lastni izbiri. Da se boste imeli še velikokrat skupaj lepo!

 

fala

 

Več o nagradah so moji pomočniki zapisali v Pravilih in pogojih sodelovanja, ki jih najdeš tukaj.

 

Tudi izmed vseh, ki boste od 30. januarja naprej glasovali za najlepšo fotografijo, bomo izžrebali 5 glasovalcev, ki prejmejo Fala paket presenečenja.

 

fala

 

V zahvalo za vaše sodelovanje pa bodo moji sodelavci, Lesaffre d.o.o., podarili 1 € za vsako naloženo fotografijo Kriznemu centru za otroke Hiša zavetja Palčica, da bodo tudi oni deležni pustnega veselja in norčij pa pripravljamo v Palčici pustno ustvarjalno-zabavno delavnico peke pustnih dobrot in rajanja – s kom drugim kot z mano.

 

palčica

 

Kaj pa vi, imate kaj za pusta hrusta? Če ste spekli sami, oziroma s pomočjo vaše družine, ne pozabite fotografirati dobrot in jih objaviti v naš dobrodelni nagradni fotonatečaj.

Veselo pustovanje vam želim!

 

Vaš Fala slonček

 

P.S. Če potrebujete preverjene recepte ali kakšno dobro idejo za pustno ustvarjanje v kuhinji, pa sem vam jih nekaj pripravil TUKAJ.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Bučni ježki
Tokrat nekaj zares dobrega - kako enostavno pripraviti odlične bučne ježke?
4
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
4
Odlične ideje za zajtrk
Inovativne ideje za zajtrk (za dojenčka in celotno družino) in recept za odlične ovsene bananine palačinke
4
Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...
4



Regratov med
Zdravilna rastlina regrat je poznana vsakemu. Zdravilni so listi, korenina in tudi cvetovi. Iz cvetov lahko pripravite ...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?