|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

Katera je najboljša anti-colic steklenička?

P.R., 8.4.2024
Nanobébé, vodilno ime v inovacijah dojenčkovih izdelkov, je od lanskega leta na voljo tudi v Sloveniji. Večkrat nagrajeni izdelki ponovno z novo zlato nagrado.

image
/11


Znamka Nanobébé je v tujini že nekaj let zelo dobro sprejeta, namenjena dojenčkom, malčkom in mamicam. Navdušenje pa je zajelo mamice tudi v Sloveniji.

V njihovi ponudbi najdete inovativne izdelke za sodobne starše, ki so nepogrešljivi pripomočeki vseh novopečenih mamic.

Med najbolj prodajnimi produkti je Flexy silikonska steklenička, ki jo malčki obožujejo, saj jih njena mehkoba spominja na mamino kožo, 100% biomedicinski silikon pa zagotavlja enostavno stiskanje. Omogoča gladek prehod za hranjenje po steklenički ali v kombinaciji z dojenjem, brez skrbi, da bi prišlo do sesalne zmede.

 

Najnaprednejši sistem proti kolikam

Vsi Nanobébé cuclji imajo najnaprednejši sistem proti kolikam: edini cuclji, ki imajo kar tri zračnike in 360 stopenjsko prezračevanje, kar zagotavlja zračenje tudi med hranjenjem in tako zagotavlja, da se cucelj ne ugreza in preprečuje napenjanje, sitnosti in nelagodje po hranjenju.

Prav zaradi vseh naštetih lastnosti je priljubljena in že večkrat nagrajena steklenička prejela novo nagrado – tokrat je bila v kategoriji za “najboljše anti-colic stekleničke” izbrana za zmagovalko.

 

Če želite tudi vi svojemu otroku ponuditi najboljše in sebi olajšati marsikatero tegobo, preverite ponudbo na spletni strani www.nanobebe.si in s prijavo na novičke, ne zamudite nasvetov za starševstvo.

 

Samo za naše bralce pa vam do konca meseca velja koda RINGARAJA, ki vam prinaša kar 15% popust na vse njihove izdelke.


Sledite pa jim lahko tudi na socialnih omrežjih pod imenom Nanobébé Slovenia - Facebook in Instagram, kjer posebej na TIKTOK-u dosegajo zavidljive rezultate (7,6M ogleda).

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
4
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
4
Kako izbrati otrokovi starosti primerno ig...
Ko kupujemo otroku igračo, je potrebno imeti v mislih njegovo starost. V času svojega razvoja namreč otrok potrebuje raz...
4
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
4



Ali lahko materino mleko pogrevamo?
Ali lahko presežek mleka, ki si ga ob dojenju iztisnemo in shranimo v hladilniku ali zamrznemo, pogrejemo? Preverite, ka...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?