|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Klepet: Nara Petrovič - 1. del

www.ekologičen.si, 12.5.2011
Nara Petrovič je samostojni raziskovalec škodljivih navad, soustvarjalec lepšega sveta, pisatelj, (so)prevajalec (zbirke Anastazija, Bhagavad-gite itd.), predavatelj, sonaravni kuhar, priložnostni maser, predvsem pa ljubitelj življenja.

/11


 

 

Če smo tesno povezani s samim virom zdravja (naravo) in če izpolnjujemo svoj namen, ne potrebujemo ne zdravnikov in ne zdravilcev, ne psihologov in svetovalcev, ne svečenikov in gurujev.

Skupni imenovalec vseh bolezni sta strah in kontrola. Človek, ki preseže strahove in se osvobodi zunanje kontrole, ne pozna bolezni, lahko bi rekli, da tudi smrti ne.


Človek: navodila za uporabo, Nara Petrovič

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Stanje favne in flore v Sloveniji
Namen rdečih seznamov je prikazati realno stanje favne in flore v Sloveniji glede na stopnjo njene ogroženosti ter s tem...
3
Označevanje ekoloških živil
Ekološke kmetijske pridelke je potrebno označevati z enotno oznako "ekološki".
3
Avokadova čokoladna pena
Pripravite si odlično, zdravo sladico iz avokada.
3
Aprila sadimo in snujemo spremembe na vrtu
Od nekdaj velja, da spomladi sadimo vrtne trajnice.
3



Privlačnost med moškim in žensko
Dušana Donka, zdravitelja stare kitajske medicine in učitelja naravne poti, smo povprašali o spolni moči - moči, ki ohra...
Premaknite se, sicer vas bodo premikali drugi
photo
Anton Komat, raziskovalec, publicist in aktivist, našteva dejstva. V Sloveniji se lahko “pohvalimo” z najmanjšo kvadratu...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?