|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Mali moj, preden greš v vrtec ...

Uredništvo Ringaraja.net, 25.8.2023
Nekateri dnevi bodo čudoviti. Nekateri dnevi bodo težki. Naj ti lepi dnevi spodbudijo strast do učenja, vendar ne dovoli, da pokvarijo zabavo.
Ključne besede:

image
Čez nekaj tednov boš šel v vrtec in če sem iskrena, ne vem, kako se ob tem počutim. Freepik.com
/11


Hej mali moj, vem, da si zaposlen z igranjem, a se lahko za nekaj minut privlečeš tukaj v mamino naročje, da se pogovoriva?

Kdaj si tako odrasel? Ne tako dolgo nazaj si se mučili s prvimi koraki, danes zjutraj pa si se sam oblekel. Zasijala sem, ko sem te gledala, ko si odhajal iz sobe s popolnoma kombiniranimi oblačili. Tako sem ponosna, a mi je na skrivaj odleglo, ko sem videla, da se boriš z gumbi na srajci. Si jih pustil zame?

Čez nekaj tednov boš šel v vrtec in če sem iskrena, ne vem, kako se ob tem počutim. Pripravljen si. Pripravljena sem. A zdi se, da se bom morala še veliko naučiti o tej novi fazi in materinstvu. Bodi potrpežljiv z mano, srček.

 

PREBERITE TUDI: Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi prišla!

 

Morda bo trajalo nekaj časa, da se navadim na našo novo 'normalno', vendar si ne bi upala preprečiti, da bi razširil svoja krila, zato sem odločena, da te izpustim z milostjo in samozavestjo.

Preden ti dovolim, da vstopiš v novo fazo svojega življenja in zapustiš vse, kar sva počela in poznala v zadnjih letih, želim, da veš nekaj stvari.

Pogrešala bom najine dneve. Samo ti in jaz. Branje, igranje, celo reševanje nekaterih nalog. Tisti običajni trenutki klepetanja o zlatih ribicah in sestavljankah so sestavljali nekaj mojih najljubših dni, odkar sem mama. Čeprav boš v vrtcu, obljubim, da bova našla čase, ko bova lahko skupaj, brez velikih načrtov in pričakovanj. Brez urnika ali domače naloge. Samo ti in jaz, tvoje najljubše igrače in krožnik tvoje najljubše hrane.

Ta nova pustolovščina je morda strašljiva, a vem, da jo bova skupaj zmogla. Sprememba je težka, tudi če je vznemirljiva. Vrtec bo velika prilagoditev. A če sva drug do drugega potrpežljiva in ??če govorimo o vzponih in padcih, vem, da nama bo med skokom v veliko neznano bolje.

 

PREBERITE TUDI: Ti "strašni" dveletniki

 

Naš veliki svet te potrebuje in v njem si pripravljen pustiti svoj pečat. Ti, moj dragi otrok, imaš čudovita edinstvena darila, ki jih svet potrebuje. Nekaj ??teh darov sem že odkrila, še veliko pa jih bo, ko boš vstopil v lepo pestro skupnost vzgojiteljic, drugih otrok in znanja. Ne pozabi, kdo si, vendar se ne boj rasti.

Nekateri dnevi bodo čudoviti. Nekateri dnevi bodo težki. Naj ti lepi dnevi spodbudijo strast do učenja, vendar ne dovoli, da pokvarijo zabavo. V vrtcu bo zabavno. Bo pa včasih tudi težko. Tudi težke stvari so lahko zabavne, če izziv sprejmemo z dobrim odnosom. Tukaj sem, da ti pomagam, da se veseliš vsak dan.

Vsak dan imaš priložnost deliti ljubezen. Bodi pozoren na tiste, ki to najbolj potrebujejo. Poišči "tete" in prijatelje, ki potrebujejo tvoje "darilo", in ga velikodušno deli.

Biti del učne skupnosti je privilegij. Bodi hvaležen za izobraževanje. Obžalovanje nam v težkih stvareh ne pomaga. Toda hvaležnost obrne tudi najtežje situacije. Obljubim, da bom ostala hvaležna in ti pomagala najti dobro v vsaki situaciji.

 

PREBERITE TUDI: Starši, prosim vas, odložite telefone

 

Ne glede na to, kaj se tam zgodi, bo dom vedno tvoje varno mesto. Ko boš ob koncu dneva stopil skozi vrata, te bom pričakala odprtih rok. Dom je tvoje varno mesto. Jaz sem tvoje varno mesto. Ne glede na to, s čim se boš tisti dan srečal, bo vse v redu, ker si ljubljen.

Stojiva na robu vsega, kar sva kdaj poznala, in skoraj si pripravljen, da razširiš krila in odletiš v svojo prihodnost. Nič ne bo več isto, razen ljubezni, ki jo imam do tebe. Naj te nosi in podpira skozi to veliko pustolovščino.

 

Ljubim te,

MAMA

 

Vir: Ringeraja.rs

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
18
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
8
S temi dejavnostmi si otroci bogatijo bese...
Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v...
7
Zakaj je teta za nečakinjo tako pomembna?
Teta v puberteti postane zaveznica, dobra vzornica in tista, na katero lahko računamo, da nas bo vedno poslušala.
6



BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?