|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

O Danu filantropiji

Uredništvo Ringaraja.net, 24.7.2010
Dobrodelnost dojemamo kot veliko odgovornost in nanjo smo izjemno ponosni. Pri tem nam lahko pomagate tudi VI!

image
/11


Danu filantropija je dobrodelna ustanova, preko katere splošno koristna dejanja izvaja ekipa ustvarjalcev spletnega portala Ringaraja.net (največji specializiran slovenski portal za družine).


Že od samega začetka stremimo k temu, da pomagamo pomoči potrebnim. Sprva smo pričeli samo z nasveti, z odgovori, nato ponudili forum dobrodelnost in nato pričeli še z organiziranjem dobrodelnih akcij. Cilj Danu filantropije ni v izgradnji alternative za socialno državo ali konkuriranje dobrodelnim ustanovam. Poslanstvo Danu filantropije je namreč izkoristiti internet kot medij in pomagati tam, kjer je potrebno pomagati hitro in učinkovito, četudi gre včasih samo za virtualnega prijatelja v stiski – zato smo še posebej ponosni na člane naše spletne skupnosti, ki imajo izostren posluh za dobrodelnost.


Poslanstvo filantropije je povezano tudi z društvi, ki delujejo na področju zanositve, nosečnosti in starševstva. Pri tem društvom pomagamo z infrastrukturo, ki jim omogoča oblikovanje spletnih skupnosti, z organizacijskimi viri za izvedbo posameznih akcij in neposredno s finančnimi sredstvi. Pri tem podpiramo tako društva neposredno, kot tudi akcije, ki jih le-ta organizirajo.


Preberite več o pravilniku filantropije, izvedenih akcijah ter o možnostih neposrednega in posrednega udejstvovanja v naših akcijah.


DONIRAJTE SREDSTVA DANU FILANTROPIJI

Pri našem delu nam lahko zelo pomagate tudi tako, da Danu filantropiji namenite del odmerjene dohodnine (do 0,5 %). Vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec (obrazec najdete v nadaljevanju) in ga pošljete na pristojno davčno upravo.


Kako donirati?

Sredstva v višini do 0,5% dohodnine lahko Danu filantropiji donirate na naslednji način:

1. Natisnite obrazec, ki ga najdete TUKAJ.

2. Obrazec izpolnite:

  • vaši podatki (ime, priimek, stalno prebivališče, davčna številka, pristojni davčni urad)
  • podatki naše organizacije: Ustanova Danu filantropija, davčna številka: 76408213 in odstotek, ki nam ga želite nameniti (od 0,1 % do 0,05 %)
  • kraj, datum in podpis

3. Izpolnjeni obrazec odnesite ali pošljite na pristojni davčni urad, in sicer najkasneje do 31. 12. tekočega leta.

 

Svetujemo vam, da obrazec natisnete v več izvodih in ga posredujete tudi ostalim družinskim članom in prijateljem, ki so davčni zavezanci. Nato lahko vsi skupaj izpolnjene obrazce pošljete na pristojni davčni urad.

 

HVALA, ker boste namenili do 0,5 % dohodnine naši ustanovi. S tem denarjem bomo lahko še dodatno prispevali k bolj kakovostnemu bivanju v naši družbi.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nastavitve zasebnosti dnevnika
Za vsak posamezni zapis v dnevniku lahko spreminjate nastavitve zasebnosti. Izbirate lahko med štirimi možnostmi.
3
TEKMOVANJE »Prva med enakimi« JE ZAKLJUČENO!
Nagradno tekmovanje »Prva med enakimi« je za nami in veseli smo, da smo vam lahko podelili ogromno lepih nagrad naših sp...
2
Kontakti za oglaševanje
Spoznajte Ringarajine svetovalke in skrbnice ključnih kupcev, ki vam bodo vedno pripravljene priskočiti na pomoč in prip...
2
Oglaševanje na Ringaraja.net
Spoznajte spletni portal Ringaraja.net in možnosti, ki vam jih ponuja za oglaševanje. Kontaktirajte nas, skupaj bomo naš...
2



Makedonska Ringaraja prejela nagrado!
photo
Ringarajin makedonski sestrski portal Ringeraja.mk je že od samega začetka delovanja močno vpet v organizacijo dobrodeln...
Evropsko priznanje za makedonsko Ringarajo
photo
Makedonska članica družine Ringaraja, Ringeraja.mk, je za dobrodelno akcijo izdelovanja igračk za bolne otroke (Pregratk...