|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAŠE FINANCE

Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrževane člane

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.1.2024
image

Vlogo za uveljavljanje olajšave za družinske člane za leto 2023 je treba oddati do ponedeljka, 5. februarja 2024.

NAŠE FINANCE

Rok za doplačilo dohodnine je konec julija

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.7.2023
image

Davčni zavezanci, ki so prejeli informativne izračune dohodnine 31. maja 2023 in imajo doplačilo dohodnine, imajo rok plačila 31. julij 2023.

image

Do 5. februarja imate čas, da oddate vlogo za uveljavljanje olajšave za vzdrževane družinske člane. Vlogo lahko oddate tudi prek mobilne aplikacije. Kaj pa, če slučajno pozabite oddati vlogo za vzdrževane družinske člane?

NAŠE FINANCE

Doplačilo dohodnine je možno poravnati v 3 obrokih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.4.2018
image

A veste, da je znesek doplačila dohodnine mogoče plačati v obrokih? Vsak državljan ima pravico, da izračunan znesek plača v treh obrokih. Preverite, kaj morate storiti za obročno odplačilo dohodnine!

NAŠE FINANCE

Olajšava za otroke pri dohodnini za leto 2016

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.12.2016
image

Starši lahko uveljavljate dohodninsko olajšavo za otroka za vsakega vzdrževanega otroka do dopolnjene polnoletnosti, to je do 18. leta starosti. Vlogo morate oddati do 5. februarja 2017. Preverite, kaj se vam najbolj splača!

image

Tudi letos morate pri svoji dohodnini uveljavljati olajšavo za vzdrževane družinske člane, če teh nimate kot olajšavo čez leto.

image

Na uredništvo Ringaraje ste nam poslali vprašanja o dohodnini in o tem, ali bo letos kaj drugače kot prejšnje leto. Za vas smo poiskali odgovore na Davčni upravi Republike Slovenije.

DANU FILANTROPIJA

O Danu filantropiji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.7.2010
image

Dobrodelnost dojemamo kot veliko odgovornost in nanjo smo izjemno ponosni. Pri tem nam lahko pomagate tudi VI!

NAČRTOVANJE FINANC

Napoved za odmero dohodnine

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 20.4.2010
image

Napoved za odmero dohodnine oddajamo za nazaj, kar pomeni, da v tekočem koledarskem letu (2010) oddajamo napoved za dohodke, ki smo jih prejeli v preteklem letu (2009.)

STRAN 1 OD 1

Pravica do krajšega delovnega časa
Veliko staršev ne ve, da lahko izkoristijo pravico do krajšega delovnega časa, pri čemer je plača res manjša, toda polov...
Na dopust z varčevanjem ali s kreditom
Slovensko ali hrvaško morje, zdravilišča, gore ali obisk oddaljenih eksotičnih krajev... Letošnji dopust – sanje ali res...