|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Vsak evro bo rešil življenje malemu Krisu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.9.2019
image

Če bi vsak od nas prispeval en evro, bi 19-mesečnemu malčku iz Kopra, Krisu Zudichu skupaj rešili življenje. Kris bi namreč zaradi svoje bolezni takoj potreboval gensko terapijo, ki je za njegove starše finančno nedosegljiva. Pomagajmo mu!

RINGARAJIN KLEPET

Nobena mama ni prišla na svet popolna

Avtor: Helena Primic | 18.10.2018
image

O materinstvu in vzgoji, pa tudi odnosu do očetov in vseh otrok sveta smo se pogovarjali z mamo, babico, pisateljico in veliko filantropistko Ksenijo Šoster Olmer, med mamami znano predvsem po priročniku Materinstvo in dojenje iz srca.

image

S svečano podelitvijo se je v Kinodvoru v Ljubljani uspešno zaključila prva neprofitna, družbeno koristna akcija NAJSRČEKBIJE – akcija osveščanja in usposabljanja vzgojiteljev in učiteljev ter staršev za oživljanje otrok od 1. do 14. leta starosti.

DANU FILANTROPIJA

O Danu filantropiji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.7.2010
image

Dobrodelnost dojemamo kot veliko odgovornost in nanjo smo izjemno ponosni. Pri tem nam lahko pomagate tudi VI!

STRAN 1 OD 1

Srčne mamice
photo
Skupina štirih mamic - Nina Berložnik, Natalija Škerl, Ines Bradeško in Mateja Čadež - se je odločila nekaj svojega pros...
9 idej za Miklavževa darila
Veseli december je tu in kmalu nas bo obiskal prvi dobri mož - Miklavž. Pripravili smo vam 9 idej za obdarovanje naših n...