|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Otroci imajo radi, da so njihove matere lepe

Uredništvo Ringaraja.net, 22.10.2023
Otroški psihologi trdijo, da otroci na vas vidijo veliko več stvari, kot si mislite. Poleg tega, da čutijo vašo srečo in bolečino, jim je zelo pomembno, kako se predstavljate drugim.
Ključne besede:

image
Vi ste tisti, ki bi se morali obnašati in živeti v skladu s tem, kar pričakujete in želite za svoje potomce.
/11


Če ste šli na roditeljski sestanek, se bo vaš otrok počutil veliko bolj sproščeno in seveda ponosnejše, če boste prav na ta dan še posebej skrbeli za svojo garderobo, pričesko itd. Za mlajše otroke, do petega razreda osnovne šole, je ta trenutek zelo pomemben. Vaš otrok želi celemu svetu pokazati svojo čudovito mamo in uživati ??v celotnem videzu.

 

Otroci ne razlikujejo med blagovnimi znamkami ali modnimi trendi, navsezadnje ima vsaka ženska svoj slog in temu primerno dopolni svojo najboljšo izdajo. In to vaš otrok od vas "pričakuje". Na ta način boste nanj vplivali na različne načine in na njihovo sprejetje, predvsem higienskih navad, krepitev in pridobivanje samozavesti v obdobju razvoja njihove individualnosti.

 

PREBERITE TUDI: Kaj mora vedeti očka, ko pričakujeta prvo hčerko?

 

Po drugi strani pa poudarek sploh ne bi smel biti na fizičnem izgledu, saj sta to le lupina in zunanjost - najpomembnejša stranska stvar. Vi ste tisti, ki bi se morali obnašati in živeti v skladu s tem, kar pričakujete in želite za svoje potomce. Ljubezen je zagotovo tista, ki jo vaši malčki najbolj potrebujejo, pa tudi dragocen čas, ki ga namenjate le njim.

 

Vir: Ringeraja.rs

 

PREBERITE TUDI: Norčavost in humor sta pomemben del vzgoje


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
107
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
8
Besede, ki jih morate kot starši uporabiti...
Kar otroku govorimo starši, ostane za vedno, zato preverite, katere stvari morate otroku izreči čim večkrat.
6
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
4



Besede, ki jih morate kot starši uporabiti...
Kar otroku govorimo starši, ostane za vedno, zato preverite, katere stvari morate otroku izreči čim večkrat.
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?