|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

Otroci najraje tečejo na Malčkovem teku!

P.R., 14.5.2024
Prihajajoča majska sobota bo združila veliko otrok in mladih družin, ki imajo radi gibanje v naravi, saj bo ekipa Malčkovega športa na Ravnah na Koroškem organizirala že 15. Malčkov tek.

image
/11


V Grajskem parku se bodo lahko mladi športniki preizkusili v teku, kjer bodo premagovali razdalji 250 in 500 metrov. Največji rekreativni otroški tekaški dogodek na Koroškem je brez vstopnine, saj spodbuja najmlajše h gibanju in aktivnemu preživljanju prostega časa. Teki posameznih kategorij se bodo pričeli odvijati ob 11. uri, sledili pa bodo glasbeni nastopi mladih super zvezd, igranje na napihljivih igralih ter različne zanimive ustvarjalne ter kreativne delavnice. Malčkov tek praznuje letos 15. rojstni dan, na katerega je povabil tudi Modrega volka.

 

 

Malčkov tek, ki bo letos praznoval petnajsti rojstni dan, predstavlja najbolj množično športno-rekreativno otroško tekaško prireditev. Prireditev bo potekala v Grajskem parku na Ravnah na Koroškem, ki je znan kot priljubljen kraj za vsakodnevni oddih in sprostitev ter se domiselno združuje v rekreativne površine športnega parka, ki skupaj ponujajo odličen doživetveni prostor za družinske aktivnosti.

 

 

Malčkovega teka se že tradicionalno udeleži preko 450 mladih tekačev med 3. in 10 letom starosti, ki se bodo tudi letos ob 11. uri preizkusili v teku na 250 in 500 metrov. Po teku je Malčkov šport pripravil še pester otroški program, saj bodo lahko otroci peli skupaj z mini super zvezdami, se igrali na napihljivih igralih ter sodelovali v ustvarjalnih in kreativnih delavnicah. To pa še ni vse.

 

 

Po parku se bo potikal tudi Modri volk, ki bo naznanil prihajajoče poletne počitnice in družinam predstavil svoj otroški program, ki temelji na preživetju v naravi in spanju v šotorih ter številnih zanimivih aktivnostih kot so spanje v gozdu v bivakih, jahanje konjev, ribolov, lokostrelstvo, samoobramba, tečaj prve pomoči, streljanje z zračno puško in še bi lahko naštevali.

 

 

Dogodek Malčkov tek je kot soorganizator podprla občina Ravne na Koroškem, skupaj z njenim zavodom za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti.

Udeležba na teku bo za vse nadobudneže brezplačna, zaradi lažje organizacije pa je obvezna predhodna prijava na tek na spletni strani www.malckovsport.si, ki je možna še do četrtka, 16. maja. Vsi mladi tekači bodo na teku prejeli darilce sponzorjev dogodka. Tim, maskota Malčkovega športa, pa bo vsem otrokom po opravljenem teku poklonil medaljo.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
15
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
9
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
9
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...
9



Top poletno varstvo za otroke 2024
Napočil je čas, ko je treba poiskati in rezervirati termine za poletne počitnice. Mi smo vam pripravili izbor TOP idej z...
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?