|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Paket za novorojenčke - december 2011

Uredništvo Ringaraja.net, 2.12.2011
Ste v velikem pričakovanju? Torba za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripomočki tudi? Na Ringaraji proslavljamo rojstvo - to čudovito prelomnico, zato vsak mesec podarimo 5 paketkov za novorojenčka!

image
/71




V decembrskem darilnem paketu za novorojenčke se skrivajo:

 

1. Otroška Bibatrgovina.si vam podarja Zeko kapico, ki je narejena iz pralnega mehkega meteriala, s podaljšanim ušesnim delom na vrvico. Podarja vam tudi Muc copatke, iz mehkega  materiala v katerem se nogice počutijo odlično in se ne potijo.


2. Pral-či vam podarja naravno pralno tekoče milo, ki predstavlja 3 v enem: mehčalec vode, pralno milo in mehčalec perila. Ne vsebuje elementov, tudi ne površinsko aktivnih snovi, ki bi podlegali o klasifikaciji o nevarnih kemikalijah in je biološko razgradljiv.

 

3. Spletna trgovina Mavrica, vam podarja vrednostni bon, ki ga lahko koristite pri nakupu vozička Inglesino Otuotto 3v1, ki ima poleg športnega dela še lupinco, košaro za dojenčka, torbo za voziček, pokrivalo za dež... Bon pa lahko izkoristite tudi za nakup ostale opreme za najmlajše, nakup igrač, oblačil od glave do pet, od rojstva do 16 let (bodiji, pajacki, nogavice, kopalke, spodnje perilo).


 

4. R&B d.o.o. (Ustvarimajico.si) podarja Baby majico v beli, roza ali svetlo modri barvi (velikost 6 ali 12 mesecev) z imenom dojenčka in slikico.

 

5. Otroška trgovina Srček.si vam podarja blag kozmetičen izdelek iz velike palete ekološke kozmetike in naravnih izdelkov za mamico ter vašega malega sončka. Podarja vam gel za umivanje in šampon.

 

  
 





Kaj moraš vedeti preden se prijaviš?

  • Biti moraš registrirana uporabnica portala Ringaraja.net Registriraj se >>
  • V tem mesecu imaš predviden datum poroda, ali si že rodila
  • Prijave zbiramo od 4. do zadnjega dne v mesecu
  • Med vsemi prijavami bomo konec meseca izžrebali prijavljenih
  • Prijaviš se lahko samo enkrat v istem mesecu
  • Vsak sodelujoči, skupaj s prijavo, odda simpatičen komentar. Le ti se zbirajo na posebni strani, vidni obiskovalcem Ringaraje, kjer poteka glasovanje. Vsak »like« pod komentarjem pomeni  dodatno srečko v žrebu za paket. Glasuj >>
  • Tvoj malček bo pri sodelovanju prijavljen v Ringarajin koledar otrokovega razvoja, ti pa  v Ringarajine  družinske e-novičke
  • Strinjaš se s pravili in s pogoji sodelovanja, ki si jih lahko prebereš TUKAJ

*V primeru, da boš izžreban/-ai, te bomo pred prevzemom darila prosili, da predložiš dokazilo o rojstvu otroka v tem  mesecu (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka). Če dokazila ne predložiš v 7. dneh od prejema obvestila  o  prejemu nagrade, sklepamo, da pogoja ne izpolnjuješ in izžrebali bomo drugega nagrajenca.

 

Glasuj za najbolj simpatično izjavo in pomagaj Ringarajevcem do Darilnega paketa




Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kdo prejme januarski darilni paket?
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za januar 2013. Vsem se zahvaljujemo za...
3
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2



Darilni paketi za enoletnike - november 2010
photo
Odkrijte vsebino novembrskega paketa za otrokovo 1. svečko ter preberite kako postati srečni prejemnik enega izmed njih.
Paket za nosečke - maj 2011
photo
Si noseča in tvoj trebušček nezadržno raste? Na Ringaraji proslavljamo nosečnost, zato vsak mesec izžrebamo 5 darilnih p...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?