|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Obisk sejma za družine Otroški bazar

Uredništvo Ringaraja.net, 4.9.2017
Že 12. sejem za družine, ki bo potekal od 8. do 10. septembra, bo tradicionalno poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za najmlajše in številne športne aktivnosti ter glasbene in plesne predstave.

image
Vabljeni na že 12. sejem za družine - Otroški bazar!
/11


Poleg tradicionalnih predstavitev v sejemskih dvoranah, kjer se vsako leto predstavljajo ponudniki otroške opreme, oblačil, šolskih in športnih potrebščin, prehrane, zdravja in nege, pohištva, družinskih avtomobilov in turističnih aranžmajev ter ostalega, bo tudi letos na Otroškem bazarju poskrbljeno za obilico smeha.


V družbi Talking Tom-a

V nedeljo, 10. septembra, s pričetkom ob 15.30. uri, bodo z vami zaplesali vedno atraktivni plesalci Plesnega mesta, skupaj s Talking Tom-om pa se boste lahko naučili kakšne nove koreografije in se z njim fotografirali, pridružil pa se jim bo tudi Bazarko. Sledil bo koncert s Čuki.

V sklopu ustvarjalnih delavnic se bodo najmlajši vse tri dni lahko družili z živalicami iz ZOO Ljubljana, vrteli hulahop obroče, oblikovali fotoknjige, sestavljali robotke, se preizkušali v eksperimentih v sklopu eksperimentalnega kotička ter se medgeneracijsko družili in ustvarjali. Tudi v letošnjem letu bo veliko programa v Bazarkovi kuhinji, široko ponudbo izdelkov pa bodo obiskovalci prejeli v »Showroomu« spletnih trgovin.

 

Srečanje nosečnic in mladih staršev

Že četrtič bo na Otroškem bazarju potekalo dvodnevno Srečanje nosečnic in mladih staršev in sicer v petek in soboto, 8. in 9. septembra. Namen srečanja je na enem mestu odgovoriti na čim več vprašanj, s katerimi se srečujejo mladi starši in vsi, ki bodo to še postali. Številni strokovnjaki bodo predavali na temo priprave na porod in uspešnega dojenja, uvajanja goste hrane in prehranskega načrta, nosečniškega diabetesa, dojenja, spanja in nošenja dojenčka ter še veliko drugega.

V okviru srečanja bo z obiskovalci svoje znanje in izkušnje delil prav poseben gost - specialist endokrinologije dr. Ranko Rajović.


Pogovor z mamami blogerkami

Obiskovalci Otroškega bazarja bodo lahko v nedeljo, 10. septembra, ekskluzivno v živo spoznali najprepoznavnejše mame blogerke, ki skrbijo za dnevno sveže in zanimive vsebine. V sklopu dogodka Koristno s prijetnim z mamami blogerkami pripravljajo številna predavanja, delavnice in pogovor v živo z vsemi obiskovalci!

S svojim samostojnim razstavnim prostorom bo že četrtič Otroški bazar podprlo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Ministrica dr. Anja Kopač Mrak bo uradno odprla prireditev, vsak dan pa bo na voljo tudi na razstavnem prostoru ministrstva, in sicer od 14. do 17.00 ure.

Informacije o programu in vstopnicah so na voljo na spletni strani Otroskibazar.si.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
5
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
5
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
4
Logopedske pravljice pri težavah z razvoje...
Sodobnim zvočnim pravljicam Lahkonočnice se je pridružila serija 12 logopedskih pravljic z vajami za razvoj poslušanja i...
4



Praktične priprave na veliko noč
Pred vrati je velika noč. Kaj je treba postoriti, preden napoči nedelja, ko bomo uživali v dobrotah in iskanju pirhov?
Zabavna družinska pomladna generalka
Otroci veliko težje dlje časa ohranijo pozornost na enem opravilu, še posebno, če gre za nezabavno početje. Zato posprav...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?