|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Pojdimo na Strašno pot s škratom Bonifacijem!

Uredništvo Ringaraja.net, 27.10.2017
Premagovanje strahov v družbi škrata Bonifacija je prav zabavna pustolovščina, namenjena tudi majhnim otrokom. Potrebujejo le ščepec radovednosti, kapljico poguma in tri merice navdušenja!

image
Strašna pot je primerna za otroke od 3 do 9 let.
/41


Ima tudi vaš otrok rad pustolovščine ter uživa v svetu pravljic, čarovniških vragolij in strašljivih zgodb?

Potem ta vikend, tik pred nočjo čarovnic, obiščite dnevno različico Strašne poti, ki poteka po začaranem gozdu Orehovega gaja v Ljubljani in jo lahko obiščete od sobote, 28. oktobra 2017, do torka, 31. oktobra 2017, od 10. do 17. ure. 

 

 

V družbi škrata Bonifacija

Na Strašno pot, ki traja 40 minut, se lahko odpravite tudi z majhnimi otroci (starejši otroci lahko gredo brez spremstva odraslih), saj vas bo na poti premagovanja strahov spremljal škrat Bonifacij. Skupaj s škratom se boste podali v pravljičen strašni gozd (čez Škratjo poljano in Uročeni gozd, zavijete za Pajkov dol, se splazite čez Črno luknjo in se izognete Zombielandu, vstopite v Coprniški štradon in premagate strašno Jago Babo), kjer boste poiskali potrebne sestavine in zvarili prav poseben napoj, s katerim boste pregnali zle sile s tega sveta.

 

Je primerna za mojega otroka?

Program dnevne Strašne poti je v resnici bolj zabaven kot strašen, zato je primeren tudi za majhne otroke, ki jih sicer strah, vendar hkrati uživajo, če jih strašite in jim pripovedujete strašljive zgodbe. Starejši otroci (od 8 do 9 let) bodo na poti dobili tudi posebne uganke in naloge, s katerimi se bodo počutili še posebej pomembne.

Če je pa vaš otrok starejši od devet let ali morda mlajši, vendar že neustrašen in ne verjame več v pravljična bitja, ga morda raje odpeljite na nočno (PRE)Strašno pot ali v Zmajev brlog.


Več o dnevni Strašni poti najdete tukaj, o (PRE)Strašni poti po nočnem gozdu pa tukaj.

 

Zgoraj v galeriji fotografij pa si oglejte nekaj vtisov iz dnevne Strašne poti.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
5
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
5
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
4
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
4



Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Ustvarjajmo skupaj: Ta čudovita pomlad
Narava se počasi prebuja iz zimskega spanja in sončni žarki nas prav nežno božajo ter vabijo v naravo. Raziskujte pomlad...