|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Prav poseben obisk Božička za vse otroke

P.R., 27.11.2020
Prihaja najbolj praznični čas v letu, ki zaradi covidnih razmer zagotovo ne bo doživet enako, kot smo vajeni. Ampak brez skrbi, Božiček bo vseeno našel pot, da pride k vam, za kar bodo poskrbeli v malem mestu Minicity.

image
Letos bo Božiček otroke obiskal prek spleta. (FOTO: Minicity)
/11


Minicity je s svojimi dolgoletnimi pedagoškimi in animacijskimi izkušnjami poskrbel, da bo srečanje z dobrimi možmi klljub trenutnim razmeram izvedljivo, pri tem pa v ospredje postavlja kakovostno, igrivo gledališko predstavo za otroke do 12. leta in osebni nagovor dobrega moža, ki mlade opomni tudi na najbolj pomembne življenjske vrednote.


Minicityev decemberski program letos na spletu

Minicity Ljubljana je v preteklih šestih letih na svoja decembrska obdarovanja popeljal več kot 40 tisoč otrok iz več kot 200 podjetij. Dolgoletne izkušnje dela z otroki, s starši in podjetji ter tesnega sodelovanja s pedagoško stroko so letos nadgradili s prenosom decembrskega programa na splet. Več različnih paketov tako staršem, starim staršem in podjetjem omogoča, da bodo njihovi otroci in otroci zaposlenih v podjetjih praznično vzdušje in dobre može doživeli vsaj virtualno.


Virtualni Božiček za podjetja in starše oziroma stare starše

Paketi za podjetja zajemajo poučno in srčno ter zabavno gledališko tematsko predstavo, interaktivno kreativno delavnico, kjer palčki na eni strani in otroci na drugi skupaj ustvarijo kreativni izdelek, na koncu pa sledi vrhunec – klicanje in obisk dobrega moža ter njegov personalizirani nagovor otrok na drugi strani.


Podrobnosti o virtualnem Božičku za podjetja si oglejte TUKAJ >>>


Podjetja in starši lahko personalizirane nagovore kupijo tudi kot darilne bone in jih podarijo tretji osebi, kar je posebej primerno za stare starše, ki verjetno letos ne bodo v stiku s svojimi vnuki, kot smo bili vajeni v preteklosti.

Za vse pakete namenjene podjetjem, pa Minicity pripravi tudi personalizirano vabilo, ki se pošlje otroku. Ker pa v Minicityju mlada ekipa ostaja pozitivna in verjame, da se bomo kmalu v začetku novega leta spet lahko vrnili v normalne tirnice, v svojo decembrsko ponudbo dodajajo še inovativno praznično kroglo, ki se obesi na novoletno drevo, v njej pa se skriva vstopnica presenečenja za obisk Minicityja in njegovih več kot 40 igralnih hišic.


»Doživetje čarobnega srečanja z Božičkom in prejem darila v roke osebno vsekakor ne moremo v enakosti prenesti na splet. Vseeno pa smo naredili vse, kar je v teh časih varno in sprejemljivo, da otrokom ne vzamemo 'sanj' v celoti, ampak jim s pomočjo virtualne predstave in obiska dobrega moža pričaramo približek osebnega srečanja. Če se bodo v projekt vključili še starši in nastavili pred vrata še darilce, bo zgodba sklenjena in celovita in verjamemo, da otroci ne bodo razočarani,« je povedala Jasna Žaler Culiberg, ustanoviteljica Minicityja in mamica treh majhnih otrok.


Dobri možje prinašajo v družine čarobno vzdušje 

Da imajo decembrski prazniki za otroke globlji pomen, se strinja tudi Andreja Barbara Jaš, univ. dipl. psih., spec. ZDT, spec. CEAT iz centra Liberi za psihoterapijo in svetovanje za otroke in mladostnike, ki je povedala, da so Božiček, Miklavž in Dedek mraz trije decembrski dobri možje, ki poleg daril prinašajo v družine predvsem čarobno vzdušje, burijo otroško domišljijo in prižigajo iskrice v otroških očeh. »So torej sinonim za dobroto, ljubezen, mir, varnost, bližino, pričakovanje, čarobnost, vero v boljši in drugačen jutri. Posebej v današnjem času, ko je toliko negotovosti, strahu, okrnjenih stikov, spremenjenega načina šolanja in dela, nestrpnosti … so omenjene vrednote še kako potrebne.«


Naroči Božička in preseneti svojega otroka! Klikni TUKAJ >>>

 

Otroci v dobre može verjamejo le omejen čas, zato jih v situaciji, ki nas je vse doletela in še posebej negativno vpliva prav na otroke, ne prikrajšajmo za čim bolj pristen stik s temi čarobnimi prazniki. Ne vzemimo otrokom Božič(k)a!

Božičkovi palčki, ki vas čakajo v Minicityju vas že nestrpno pričakujejo!

 

OGLASIL SE JE TUDI BOŽIČEK, DA VAS POVABI K PRIPRAVI PRESENEČENJA ZA OTROKE:


Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Je bilo našim staršem lažje kot nam?
Po nedavnih raziskavah je bilo starševstvo v osemdesetih in devetdesetih letih za naše starše veliko lažje kot za nas - ...
34
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
30
Kdaj je pravi čas za otrokove počitnice zd...
Je moj otrok že zrel za počitnice pri babici in dedku? Bo zdržal več noči brez domače postelje in maminega poljubčka za ...
8
Kako otroka spraviti iz hiše?
Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ...
6



Prazniki na delovni dan v letu 2024
V letu 2023 je kar 11 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2024? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
40 dni brez alkohola
22. februarja se je začela akcija 40 dni brez alkohola s skupnim ciljem: Vzpostaviti odgovoren odnos do pitja alkohola v...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?