|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Praznično voščilo

Uredništvo Ringaraja.net, 22.12.2023
Zbirajte trenutke, ne stvari!

image
Vse najčudovitejše v letu 2024!
/11


V tem vrvežu opravil, ki si jih zadamo oziroma nam jih družba narekuje ob koncu leta, mrzličnih pripravah, da bomo poskrbeli za vso praznično peko, pravočasno kupili in zavili vsa darila, pripravili posebne jedi za božično večerjo, se za hip ali dva ustavite.

Poglejte okrog sebe, globoko zadihajte in vso decembrsko norijo potisnite na stran ter si vzemite veliko časa za svoje najdražje.

 

Ker ...

Letos vam je dovoljeno, da so piškoti čisto nepopolni, ker ste jih naredili skupaj z otrokom, ki ima svoj pogled na to, kako mora izgledati oblika (in tudi okus) piškota. 

Vaše božično drevesce je lahko čista (ampak izjemno unikatna) zmeda, ker ste nanjo na željo otrok in skupaj z njimi obesili vse kar je okrasek in kar ni.

Dovolite si, da je na prazničnem jedilniku skleda špagetov s kupljeno omako ali pogreti ostanki, ker ste namesto maničnega kuhanja ves dan preživeli z družino in se imeli tako čudovito kot še nikoli.

V darilne paketke pod smrečico pa zavijte doživetja in ne igrače ter stvari, ker boste z njihovo pomočjo napisali najlepše spomine s tistim, ki jih imate najraje.


Vsi ti posebni trenutki z družino so namreč tisto, zaradi česar je praznični čas tako poseben.

Trenutki so tisti, ki štejejo, ki so nenadomestljivi in nepozabni, zato jih v tem prazničnem času in v novem letu zberite čim več.


Hvaležni smo, ker svoje dragocene trenutke namenjate tudi Ringarajini družini in veselimo se, da vam bomo lahko pomagali tudi v novem letu.


 

Želimo vam mirne praznike. Želimo vam, da boste obkroženi z ljubeznijo. 

 Vesel božič in čudovit začetek novega leta!

Andreja, Petra, Petra in ostali pomembni člani naše Ringarajine družine

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
12
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
10
Pisanka za Karolino
Kot vsi drugi otroci tudi deklica Karolina v teh dneh že veselo pričakuje darilo velikonočnega zajčka. Največje in najle...
8
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
7



Downov sindrom: Obujmo pisane nogavice!
Praznovanje letošnjega, že 15. svetovnega dneva Downovega sindroma, lahko podprete tako, da na Facebooku društva Downov ...
Dobrodelna pustna nagradna igra Fala Slončka
Naj fotografija vaših pustnih dobrot osreči otroke v stiski, vam pa prinese čudovito nagrado.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?