|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Prvi rojstni dan: zakaj nam je tako težko?

Uredništvo Ringaraja.net, 26.5.2023
Zakaj smo ob prvem otrokovem rojstnem dnevu tako čustveni, nekoliko žalostni? Čeprav bi želeli, da bi se čas kdaj ustavil ali pa vsaj malce upočasnil, je kruta resnica ta, da drvi in preden se enkrat obrnemo, so naši otroci odrasli.

image
Mamino srce ni nikoli pripravljeno za ta mejnik ... ENO LETO. (Freepik.com)
/11


Čas hitro beži in to se še najbolj bolj zavemo, ko imamo otroke. Se spomnite trenutka, ko ste prvič prijeli svojega otroka v roke? In danes je to drobceno bitje že mali kobacač oziroma račka, ki vam na majavih nogah hitro pobegne tja kamor ne sme. Danes pripravljate prvo rojstnodnevno zabavo zanj in pri srcu vas stiska. 


Leto polno prelomnic

Prvo dojenčkovo leto je polno emocij, polno vseh mogočih "prvič". Neizogibno je, da vas bo, ko dvanajstmesečnik nenadoma izgine in se vam skrije, zgrabila panika. Ker ... kam je zbežal čas? Kaj je postalo to sladko malo bitje? Ki že sam zajema hrano z žlico?! In, ki že samostojno hodi?! Toliko pomembnih mejnikov. Toliko čustev.

 

PREBERITE TUDI: Pismo mladi mamici, ki je "izgubila" prijateljico, ki se bori z neplodnostjo


Joj, ta čustva!

Komaj ste čakali, da spoznate svoj mali zaklad v trebuščku, pa je že eno leto mimo. Tvoj, včeraj še novorojenček, danes piha prvo svečko, ti pa še nisi pripravljena. Veš kaj? Nihče od nas ni. Nekateri smo že bili v tej situaciji in še vedno smo žalostni ob dejstvu, kako hitro beži čas. Čeprav bi želeli, da bi se čas kdaj ustavil ali pa vsaj malce upočasnil, je kruta resnica ta, da ta drvi in preden se enkrat obrnemo, so naši otroci odrasli.


Tale mamica je napisala vse to, kar čutimo vsi starši. V svojem zapisu na Instagramu je izpostavlila surova čustva, ki se - želeli ali ne - pojavijo v tem pomembnem trenutku v življenju tvojega otroka. In, mama, tudi mi čutimo tako!


"Mamino srce ni nikoli pripravljeno za ta prvi mejnik ... ENO LETO. <3"

Eno majhno telesce, ki je rastlo v mojem; nekoč sva bili eno.

Eno popoln obrazek, dve drobceni rokici, deset mini prstkov.

Eno minuto si bil tako majhen in le nekaj trenutkov kasneje si zrastel.

En prstek ovit okrog mojega.

Eno srčece, ki bije zunaj mene.

En pogled in moje srce zraste za desetkrat.

Ti si bil TISTI, zaradi katerega sem se počutila, da sem ustvarjena za to vlogo in jo igram brez težav.

Čez en teden boš star eno leto, vendar povem ti to ... dokler rasteš boš vedno moj drobcen, poseben, popoln majhen TISTI.

<3


Ta fotografija je nastala, ko je imel moj dojenček komaj nekaj dni. Danes je veliko bolj "poln", z glavo polno kodrčkov. Težko se ga je spomniti tako majhnega, a enostavno se je spomniti vseh tistih "prvič", ki smo jih imeli, čerarv je to moj drugi otrok.


Zakaj je prvi rojstni dan tvojega otroka oziroma kar vsak otrokov rojstni dan tako čustven?! :(

 

 

VIR: @elle.nove - Elizabeth Del Giudice / Instagram


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Poporodna depresija: Doživlja jo lahko tud...
Očetovska poporodna depresija predstavlja še poseben tabu, saj bi moral biti moški v družini tisti močan steber, ki klju...
31
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
20
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
8
Čudne reči v dojenčkovem blatu
Ste v dojenčkovem blatu zagledali nekakšna zrna peska? Ali je njegovo blato fluorescentno zeleno? Brez strahu, vzroki so...
6



Anitin sklad: dobrodelni sklad Anite Ogulin
Novo ustanovljen sklad, ki je ustanovljen z namenom hitre pomoči ljudem v najglobjih stiskah.
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?